Oh my, ik heb iets supergaafs ontdekt! Het heet ’30 Days Makeup Challenge’ en het is bedacht door Kashmira. Begin je met deze challenge, dan is het de bedoeling dat je in 30 dagen, 30 verschillende looks maakt. Iedere look heeft zijn eigen thema, dit dient als inspiratie. De challenge helpt je op weg om verschillende looks te maken en bedenken.

Ik heb enorm veel make-up (vooral oogschaduw) die ik nooit gebruik en dat is natuurlijk erg zonde. Uitgebreide, van te voren bedachte looks maken vind ik ook erg leuk om te doen, maar heb er vaak gewoon geen inspiratie voor en ook geen tijd. Ik ben van plan om deze challenge aan te gaan. Ik ga dus in totaal 30 verschillende looks te maken!

Hierboven zie je de thema’s

Uiteraard heb ik geen tijd om 30 dagen achter elkaar zo’n look te maken, maar eens in de week moet lukken, of één keer in de twee weken. Maar ik ga het in elk geval proberen want het lijkt me erg leuk om te doen. De looks die ik gemaakt heb komen natuurlijk op Pink Sensation te staan in de vorm van een fotoverslag of een filmpje. ;-) Net waar ik zin in heb.

Leuk idee hè? Ik hoop er zo snel mogelijk mee te kunnen beginnen! Het eerste thema is nude, en zal binnenkort te zien zijn op Pink Sensation.

Doen jullie met me mee?