Ik kan best begrijpen dat jullie het bijna niet geloven, maar het is echt waar: ik laat een outfit zien! Ik heb in de 3 jaar dat ik blog misschien drie keer een outfit laten zien, dus dit is wel een bijzonder moment, haha. ;-) Kijk mee naar een outfit die ik aan had voor een avondje uit.

Normaal gesproken post ik geen outfits, en dat komt denk ik omdat ik nooit zo geïnteresseerd was in mode. Tuurlijk, ik ging wel een beetje met de mode mee, maar kocht vooral wat ik leuk vond en besteedde er verder niet zoveel aandacht aan.

Sindskort, eigenlijk sinds ik in Londen ben geweest, vind ik mode veel leuker en interessanter en dus vind ik het ook leuker om kleding te combineren en outfits te laten zien. Wie weet volgen er meer! :-)

 

What am I wearing?

– Blauwe blazer | H&M Divided
– Zwart shirt met glitter | C&A
– Zwart rokje | C&A
– Panty | Primark
– Vans | Vans

– Zilveren naamketting | ?
– Blauwe ster oorbellen | ?
– Zilveren armband | New Look

 

Jammer genoeg weet ik niet waar mijn ketting en oorbellen vandaan komen, maar verder wist ik het wel! Deze outfit droeg ik dus toen ik een avondje ging stappen. Normaal gesproken draag ik graag hakken, maar vorige keer kon ik aan het einde van de avond niet meer lopen, dus daarom besloot ik dit keer voor mijn (nieuwe!) Vans te gaan!

Vinden jullie outfit posts leuk?