Jaaa, afgelopen donderdag had ik zo’n leuke avond: ik ging naar een concert van LMFAO in de Heineken Music Hall in Amsterdam! Stiekem keek ik er al een paar weekjes naar uit, dit moest namelijk gewoon een zwaar tof concert worden. En dat was het zeker!

Waarschijnlijk gaat er wel een lichtje branden als je denkt aan de nummers Party Rock Anthem en I’m Sexy And I Know It. Die kennen jullie wel toch? Deze nummers zijn van LMFAO! Andere bekende nummers zijn: I’m In Miami Bitch, Champagne Showers en Put That Ass To Work.

 

Met vriendin Kayli voordat we er met nog een paar vrienden heen gingen

Het concert was echt TOP! Ik vind de HMH ook een erg leuke locatie voor concerten; het is wat kleiner, niet zo massaal als bijvoorbeeld Ahoy. Eenmaal aangekomen in Amsterdam werkten we even een Burger King menuutje weg, om vervolgens in de rij te gaan staan voor de Heineken Music Hall.

 

Lekker onduidelijke (maar wel zelfgemaakte) foto, zoals je ziet stonden we aardig dichtbij!

In het voorprogramma stonden Colette Carr (zegt me nog steeds niks) en Far East Movement (die ken ik natuurlijk wel)! Far East Movement was heel leuk, we kennen hen natuurlijk allemaal van het nummer Like A G6. De heren van Far East Movement wisten de hele zaal aan het springen en feesten te krijgen, wat maar goed was ook, want daarna kwam LMFAO.

Helaas moesten we het zonder Sky Blu doen, deze was geblesseerd.

“Sky Blu couldn’t be here, he hurt his back with some serious shuffeling.”

Hahaha, sure! ;-) Ondanks Sky Blu’s afwezigheid wist Redfoo er in z’n eentje (+ LMFAO crew) een zeer geslaagd feestje van te maken. Alle bekende nummers kwamen langs, ook de wat minder bekende, maar het partygehalte was hoog! Heel tof. :D Als klap op de vuurpijl kwam ook Afrojack nog even gedag zeggen op het podium, en Eva Simons was er ook bij hoorde ik later. Tof tof tof!

Ik vond het ook erg leuk dat Redfoo op een gegeven moment een verhaaltje ging vertellen over de Nederlandse muziek en de dj’s, dat “wij” LMFAO geïnspireerd hadden. Zo had hij het over ‘Riverside motherfocker’ en Afrojack. Waarna Afrojack himself dus op het podium kwam!

Zelfgemaakt filmpje:

 

Andere filmpjes (sfeerimpressie) ;)

 

 

Live vond ik Redfoo erg goed, ook al was er natuurlijk wel een deel geplaybackt. Ik vond het totaal niet erg. Iedereen ging lekker los, en dat was de bedoeling toch? Echt een supergaaf concert! Op het laatst kwam I’m Sexy And I Know It, en steeds als we dachten dat het klaar was, hoorde je plotseling weer .. ‘I’m sexy and I know it’ .. en ging iedereen weer los! Gaaf. :-)

Rond een uur of 12 was het weer afgelopen en stapten we na een drankje weer de trein in naar huis. Aardig moe, maar zeker voldaan! Als LMFAO weer een keer naar Nederland komt ben ik er zeker weer bij!