Hoi allemaal! Vandaag is het alweer tijd voor de tweede look van de 30 Days Makeup Challenge die ik momenteel aan het doen ben. Een poosje geleden liet ik jullie look nummer 1 zien, vandaag is het tijd voor look 2. De opdracht was dit keer een look met paars maken.

Deze look heb ik niet gemaakt voor een speciale gelegenheid, en heb hem dan ook niet in het openbaar gedragen. Maar! Dat wil natuurlijk niet zeggen dat ik zoiets niet in het echt zou dragen. Voor een feestje is dit hartstikke leuk, maar overdag zou ook prima kunnen.

Het sleutelwoord voor deze look: blenden, blenden en nog eens blenden! Ik heb werkelijk heel veel geblend om de kleuren mooi in elkaar te laten overlopen, en volgens mij is dat wel goed gelukt. :-) Ik ben in ieder geval tevreden met het resultaat.

Gezicht

– Foundation | Max Factor Xperience Weightless
– Poeder | L’Oréal Paris True Match
– Blush | 2nd Love

Ogen

– Oogschaduwbasis | NYX Jumbo Eye Pencil in Milk
– Oogschaduw | MAC Naturally in Cloudy Afternoon
– Oogschaduw | Pupa Folk Waves Luminys Satin in Aubergine
– Oogschaduw | 40 palette (paars & highlighter)
– Eyeliner | Essence liquid waterproof eyeliner
– Mascara | Max Factor False Lash Effect

 Lippen

– Foundation | Max Factor Xperience Weightless
– Lipgloss | Arabesque

 Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! De volgende look zal zijn in het thema… Green!