In tweeënhalf jaar tijd dat Pink Sensation bestaat heb ik wel meer dan 100 reviews geschreven! Blush, oogschaduw, nagellak… zo’n beetje alles is de revue wel gepasseerd. Over sommige producten was ik razend enthousiast, over andere producten wat minder. Meningen kunnen natuurlijk altijd veranderen, en daarom leek het mij wel leuk om een aantal producten opnieuw te behandelen, zodat jullie kunnen lezen over ik er nog steeds tevreden over ben of niet.

Natuurlijk zal ik niet álles nog eens behandelen, want dat kost simpelweg teveel tijd en is ook helemaal niet nodig. Er zitten gewoon een aantal producten tussen waar ik nog wel iets over te zeggen heb, dus dat kunnen jullie binnenkort gaan lezen. Ik wil het nog eens hebben over de volgende producten:

Hierbij wil ik jullie nog iets vragen: is er een product waarvan je wil weten of ik er nog steeds tevreden over ben? Laat een reactie achter bij de comments, dan ga ik daar eens naar kijken! :-)