Vorig jaar maakte ik met Pasen een kleurige ooglook, misschien weten jullie dat nog wel. Omdat ik dit jaar weer iets met Pasen wilde doen heb ik een vrolijke nailart creatie gemaakt! Vandaag laat ik jullie door middel van een tutorial zien hoe je dit zelf kan maken.

Benodigdheden:

– Transparante lak
– Groene  lak
– Zwarte nailart pen
– Witte nailart pen
– Roze nailart pen

Heb je geen nailart pennen, dan kan je ook een gewone lak gebruiken en creatief zijn met een satéprikker. :-) Mocht je nog benieuwd zijn naar de producten die ik heb gebruikt, klik dan even hier!

Laten we beginnen!

 

1. Verzorg je nagels

Duw je nagelriemen terug, verzorg ze met een crème en vijl eventueel je nagels. Zorg dat je je nagels voor het lakken vetvrij maakt.

2. Lak ze groen

Voor deze nailart heb ik groen als basiskleur gebruikt, maar je kan natuurlijk iedere andere kleur gebruiken. Lichtroze, lichtgeel  of lichtblauw kan ook prima. :-)

3. Maak de takjes

Dit ziet er misschien wat ingewikkeld uit, maar het is echt heel makkelijk. Gewoon wat streepjes maken op je nagels in de vorm van takjes. :-) De takjes zijn maar bijzaak, hierna komen de bloemetjes nog, dus mocht het niet helemaal gelukt zijn: don’t worry, maak daarna gewoon lekker veel bloemetjes op je nagels!

4.  En tot slot: de bloemetjes

De bloemetjes vond ik persoonlijk het leukste om te maken, dit maakt je creatie echt af! Zet eerst met de witte lak kleine stipjes op je nagels, tussen de takje, en laat dit goed drogen. Kleur de stipjes daarna gedeeltelijk in met roze, dit mag best wat rommeliger. Laat ook dit weer goed drogen en breng tot slot een transparante lak aan.

 Fijne Pasen alvast!