Een maandje geleden ging ik naar Londen met een missie: iets van Urban Decay bemachtigen én iets van NARS. NARS is een make-upmerk dat niet in Nederland verkocht wordt, en daarom wilde ik maar al te graag iets uitproberen. NARS staat vooral bekend om de mooie blushes. Ik ging dan ook voor een mooie roze blush: Angelika.

Goed, ik heb dus een poederblush gekocht. Ik kocht dit product bij een warenhuis genaamd Selfridge. Selfridge is een heel groot warenhuis met van alles en nog wat, zo ook veel (luxe) make-upmerken. Ik werd geholpen door een hele mooie dame, die natuurlijk ook perfect opgemaakt was. ;)

Dit zegt NARS over het product:

Made with transparent pigments for a soft and sheer look. Imparts a natural, healthy glow for any skin tone and may be worn alone or layered together for more depth and intensity.

De blush is dus gemaakt met transparante pigmenten, geeft een natuurlijke, gezonde glow en is geschikt voor iedere huidskleur. Je kan hem in meerde lagen aanbrengen.

Zoals alle blushes van NARS komen ze in een zwart rechthoekig doosje met daarop ‘NARS’. Aan de binnenkant zit een spiegeltje, wat natuurlijk erg handig is als je onderweg bent en je make-up even wil bijwerken. Pluspuntje! De verpakking ziet er verder prima uit.

 

Angelika is een koele medium roze blush met veel miniglittertjes. De shimmer is werkelijk prachtig! Het is geen overspray, wat natuurlijk ook heel fijn is (mag ook wel voor die prijs). Zoals ik al zei is het een koele blush, maar niet extreem koel, waardoor warme types de blush ook prima kunnen dragen (mits goed gecombineerd). De kleur is goed in de huid te blenden en er komt echt insane veel kleur vanaf. Wauw! De pigmentatie is echt geweldig.

Mooi hè? De kleur is goed op te bouwen in laagjes, zo kun je zelf bepalen hoe opvallend je hem aan wil brengen. Ik breng hem zelf altijd vrij licht en subtiel aan, maar breng je hem wat opvallender op is hij ook nog steeds prachtig. Ik denk dat deze blush heel mooi zal staan bij dames met lichtblond haar. Jammer genoeg heb ik zelf geen blond haar meer, haha. ;-)

Conclusie: een prachtige roze blush met veel shimmer, die ook nog eens heel goed gepigmenteerd is. Toppie! Ik gebruik hem heel graag! Binnenkort zal ik eens een look maken waarbij ik de blush draag. :-)

De Angelika blush van NARS kosten omgerekend ongeveer €25. Helaas is NARS is niet te koop in Nederland, maar je kan de producten wel bestellen via de officiële Europese webshop: www.narscosmetics.eu.