Hier is hij dan eindelijk, mijn review van de Sisley L’Orchidée highlighter blush. Ik heb deze blush al een paar maanden in mijn bezit en raar genoeg heb ik er niet eerder iets over geschreven. Tijd om daar verandering in te brengen!

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar als ik aan Sisley denk, denk ik automatisch aan mooie producten en luxe verpakkingen. Het verbaasde me dan ook niets dat de L’Orchidée highlighter blush in een juweeltje van een doosje zat. Het doosje zelf is zilver met streepjes, en op de deksel staat een orchidee afgebeeld. De blush komt in de voorjaar/zomercollectie van 2012 en bevat drie tinten: zachtbruin, perzikroze en koraal.

Eigenlijk word het product nog veel mooier als het doosje opengaat. Wat je dan ziet is een prachtige perzikkleurige blush in de vorm van een orchidee met verschillende finishes en kleuren. W.a.uw. Echt een plaatje, zeker de mooiste blush die ik ooit gehad heb.

Met de verpakking zit het dus wel goed, maar hoe zit het met de kwaliteit van de blush? Zijn de kleuren net zo mooi als in het doosje, komt er genoeg pigment vanaf en blijft het lang zitten?

De hoeveelheid kleur die van de blush af komt vind ik niet enorm spectaculair. Tuurlijk, er komt genoeg kleur af voor een gezonde blos op je wangen, maar het is niet zo dat je met één veeg een explosie van kleur hebt. Ik vind de pigmentatie eigenlijk precies goed. Er komt zat kleur af voor een mooi en gezond kleurtje, maar ook weer niet teveel. In de blush zelf zitten parelmoerdeeltjes verwerkt, maar ook witte lelie extract waardoor de blush ook nog eens een verzorgende werking heeft. Voordeel: de blush bevat geen parfum.

Omdat foto’s meer zeggen dan duizend woorden:

Ik ben echt heel tevreden over de L’Orchidee highlighter blush van Sisley. Het ziet er prachtig uit, de kleuren zijn mooi en mijn wangen krijgen een mooi subtiel kleurtje. Ik moest eerst een beetje wennen aan de kleur, peachy blushes heb ik eigenlijk niet, maar nu vind ik het heel mooi staan.

Waar ik het nog even over wil hebben is de prijs. Deze is namelijk -schrik niet- €72. Dit zou ik zelf never nooit niet aan een blush uitgeven (tenzij ik ooit miljonair word, misschien dan wel) want ik vind bijna 100 euro voor een make-upproduct gewoon te veel. De blush is natuurlijk prachtig en echt een juweeltje in je stash, maar dan nog vind ik het ontzettend duur. Dus ja, ik vind de blush geweldig, maar nee, het geld zou ik het niet voor over hebben.

Sisley is te koop bij onder andere Douglas en Ici Paris XL.

Wat vind jij van de L’Orchidee blush van Sisley? En zou je er zelf zoveel geld voor neertellen?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.