Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben sinds enige tijdweer helemaal fan van rokjes en jurkjes, vooral in combinatie met een toffe panty. Je kent ze wel, van die panty’s met leuke printjes. Toen ik een paar weken terug bij Primark in Rotterdam was zag ik allemaal van dat soort gave panty’s liggen voor slechts een paar euro. Die moest ik meenemen zoals je begrijpt.

Later in Londen zag ik ook nog heel veel van die panty’s, ik denk daarom dat ze in het vaste assortiment van Primark zitten.

Dit zijn de panty’s die ik gekocht heb:

De middelste en de linker heb ik al eens aangehad, en ze zitten prima! De printjes zijn leuk en orgineel, en dat voor zo weinig geld.

Het enige is dat ze heel klein vallen; ik heb zelf maat L met deze panty’s. De één valt groter dan de andere, dus het is moeilijk in te schatten. Het voordeel is dat ze maar een paar euro kosten, ik geloof dat ik er €3 per stuk voor heb betaald.

Dit zijn natuurlijk slechts drie panty’s van de vele verschillende. Ben je eens bij Primark, kijk dan zeker eens naar de leuke panty’s! :-)