Het voorjaar vind ik misschien wel de leukste periode van het jaar, al is het alleen maar om de leuke nieuwe voorjaarscollecties! Trind lanceert dit voorjaar ook weer een hele nieuwe nagellakcollectie, met vier frisse voorjaarskleuren. Kijk je mee naar de foto’s?

Pastelkleuren doen het ieder jaar goed, en daar speelt Trind goed op in. De voorjaarscollectie bestaat namelijk uit vier zachte pasteltinten: Bright Pink, Pastel Pink, Pastel Lilac en Lavender Blue.

“De Caring Colors van Trind zijn speciaal ontwikkeld om je nagels in optimale conditie te houden. De kleurlakken zijn van professionele kwaliteit, zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang mooi. Bij de lichte tinten van dit seizoen is het belangrijk om twee lagen aan te brengen voor een mooie volle kleur,” aldus Trind.

Bright Pink (CC 146) is, zoals de naam al aangeeft, een lichtroze kleur. Hij is goed roze, maar hij knalt niet van je nagels af. Ideaal voor meiden die wel van een leuk kleurtje houden, maar liever niets opvallends op hun nagels willen. Dit kleurtje smeert goed uit en dekt volledig na twee laagjes. De lak heeft een creamy finish overigens.

Pastel Pink (CC 147) is een stuk lichter van kleur en wederom creamy. Ik vind dit persoonlijk een mooie kleur, hij is lekker subtiel en heeft een warme ondertoon. Deze kleur lakte helaas wat minder goed dan Bright Pink. Ik kreeg de lak niet goed uitgesmeerd en er zijn echt wel minimaal twee laagjes nodig voor complete dekking. Maar als hij eenmaal goed aangebracht is, is het een erg mooi kleurtje.

Pastel Lilac (CC 148) is een lilakleur en mijn persoonlijke favoriet! De kleur is heel licht en schattig als je het mij vraagt. Het is een hele andere kleur dan Pastel Pink, wat koeler ook, maar daarom niet minder mooi. Ook deze kleur lakt prima en dekt al bijna volledig na een laagje! I love it.

Tot slot Lavender Blue (CC 149), dit is een wat donkerdere kleur. De kleur is blauw maar neigt een beetje naar paars, vind ik. Ook dit is een creamy lakje die fijn lakt en in twee laagjes perfect dekt. Niets op aan te merken.

Zoals je misschien wel begrijpt ben ik dik tevreden over de nieuwe kleurtjes van Trind. Over het algemeen is het een frisse, typische voorjaarscollectie met mooie kleuren. Wat echt een plus is aan deze lakjes, is dat de kwaliteit gewoon erg goed is. Behalve Pastel Pink dekken ze al bijna helemaal na een laag en blijft het lang mooi. Echt aanraders!

De voorjaarscollectie is  limited edition en ligt vanaf medio maart in de winkels. Trind is o.a. te koop bij Etos, DA en Douglas. Kijk even op  Trind.com voor de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.