Tijdens de 1+1 gratis op alle make-up actie van Kruidvat heb ik goed mijn slag geslagen. Ik kwam thuis met onder andere deze lipsticks van de Ultimate Color lijn van Catrice. Naast Pinker-bell heb ik nu ook Oh Juicy en Tell Me A Berry-tale! Lees meer voor info, swatches & mijn mening!

De Ultimate Color lipsticks van Catrice staan bekend om de goede dekking, de romige textuur en de mooie, aparte kleuren.  Het kleurenassortiment is heel veelzijdig: van nude tot knalroze en van oranje tot paars. Voor iedereen wat wils dus. :-)

Laat ik het eerst even hebben over de lipsticks in het algemeen. Zoals ik in het Pinker-bell review al vertelde ben ik zeer te spreken over de kwaliteit van de lipsticks. Er komt veel kleur vanaf en de lipsticks zijn romig van textuur. De sticks drogen je lippen niet uit en voelen fijn aan. Verder zit er een subtiel fruitig geurtje aan de lipsticks, wat natuurlijk een fijne bijkomstigheid is. Ohja, en hebben jullie de aparte vorm van de lipstick al gezien? Ik ken veel meiden die dit vervelend vinden, maar ik vind het juist wel prettig. Door de scherpe punt kun je je lippen namelijk heel netjes inkleuren.

Kortom: kwalitatief gezien zijn dit geweldige lipsticks, en dat voor €3,99 per stuk!

Oh Juicy

Vorig jaar wilde ik met Koninginnedag deze kleur al enorm graag hebben, maar helaas was Oh Juicy toen helemaal uitverkocht. Bummer! Gelukkig heb ik hem dit jaar wel weten te bemachtigen, en ik heb hem dan ook de hele dag door gedragen met Koninginnedag. :-) De kleur is fel, maar dan ook feloranje. Perfect voor Koninginnedag of tijdens het WK/EK! Er komt héél veel kleur vanaf, wees daar op bedacht.

Oh Juicy is zeker iets voor jou als je houdt van vrolijke felle kleurtjes!

 

 

Tell Me A Berry-tale

Even omschakelen hoor, Tell Me A Berry-tale is heel anders dan Oh Juicy. Maar daarom niet minder mooi! Tell Me A Berry-tale is een donkerpaarse bessenkleur. Ik had verwacht dat de kleur wat paarser was, maar ik vind hem iets meer neigen naar roze dan naar rood of paars. Het is een vrij opvallende kleur, met name omdat hij zo dekkend is, en ook wel een beetje winters vind ik. Ik weet niet of ik hem veel in de zomer zal dragen, hooguit met uitgaan. :-)

Tell Me A Berry-tale is zeker een kleurtje voor jou als je houdt van wat donkerdere tinten lipstick!

 

De Ultimate Color lipsticks van Catrice raad ik iedereen aan. Kwalitatief gezien zijn de lipsticks zo goed als perfect! Grote voordelen zijn natuurlijk dat ze lekker goed verkrijgbaar zijn (Kruidvat en Trekpleister) en ze niet zo duur zijn (€3,99).

Binnenkort kan je op Pink Sensation lezen over de Ultimate Shine lipsticks van Catrice. Stay tuned!