… dat kun je wel zien dat ben ik! Op deze mooie dag ben ik 18 jaar geworden. Goh, ik weet nog wel dat ik drie jaar geleden schreef dat ik 15 werd! Wat lijkt dat ineens lang geleden. ;-)

In het afgelopen jaar is er superveel gebeurd. Zo ging het vlak voor mijn 17e verjaardag uit met mijn vriend, heb ik veel stage gelopen, veel nieuwe vrienden en vriendinnen gemaakt, een leuke nieuwe bijbaan aan mijn stage overgehouden, veel gefeest, genoten van het leven, de nieuwjaarsduik gedaan, in Tsjechië geweest, heb ik mijn haar in een andere kleur geverfd en ik ben serieus aan de slag gegaan met afvallen. Om maar even te noemen! Ik kan oprecht zeggen dat mijn 18e levensjaar een jaar was om nooit te vergeten, het was echt een super jaar. Hopelijk Dit jaar gaat weer net zo’n jaar worden! ;-)

Vandaag moet ik helaas naar school tot kwart voor 3, maar daarna ga ik even langs op m’n werk om cupcakes uit te delen! :-) Verder heb ik ’s avonds streetdance en daarna ga ik naar het hok (chillplek met vrienden, is typisch Westlands). Een ander meisje uit onze vriendengroep is ook vandaag jarig dus gaan we daar even gezellig heen met taart. Komende zondag vier ik het voor familie en volgende week zaterdag is het big party want dan houd ik een feest voor vrienden! Genoeg om naar uit te kijken dus.

Ik wens jullie allemaal een mooie dag!

GERELATEERDE ARTIKELEN