Hé bezoekers! Ik ben er nog hoor, al zou je dat af en toe niet denken gezien de hoeveelheid updates. De laatste weken verschijnen er zeer weinig posts op Pink Sensation en dat vind ik best jammer. De voornaamste reden is dat ik het behoorlijk druk heb. Tijd om te vertellen waar ik nou zo druk mee ben!

Om te beginnen slokt school de laatste tijd veel tijd op. Werkstukken, adviesnotities, toetsen, projecten, en examens… het lijkt wel of alles in de laatste paar weken gepropt is. Zo had ik afgelopen week een examen spreken voor Duits, en ook daar moest natuurlijk het nodige voor gedaan worden. Ik ben, zoals waarschijnlijk wel meer mensen, school behoorlijk zat op het moment en kan dan ook niet wachten tot het eindelijk zomervakantie is!

Verder heb ik de andere nodige verplichtingen: zumba, fysio, rijles, club, huiswerk, streetdance, werken… Allemaal dingen die me de hele week door wel bezighouden. Dat is natuurlijk niet erg, maar soms wel irritant. Ik heb vaak zin om even een middagje lekker te bloggen, maar dat gaat gewoon niet. Ik ben momenteel ook druk bezig met het leren voor mijn auto theorie examen (7 juni staat het examen gepland) dus daar ben ik ook nog mee bezig.

Oh ja! Ik ben 25 mei jarig, en een week later houd ik een feest. Voor dit feest moet natuurlijk ook veel geregeld worden, dus dat komt er ook nog tussendoor. Allemaal superleuk om te doen natuurlijk, dat dan weer wel. :-)

Verder gaat alles prima met mij hoor! Er staan een aantal leuke dingen op de planning waar ik erg naar uitkijk (strandopening, mijn verjaardag, dagje Antwerpen, streetdance shows, en in juli lekker op vakantie naar Albufeira). Verder ben ik weer een beetje bezig met bloggen dus er zullen as soon as possible weer wat leuke artikelen online staan! Hoe gaat het met jullie? Zijn jullie er überhaupt nog?