Je leest en ziet het goed: ik ben weer naar de kapper geweest! Dit keer kwam ik thuis met een kleur die veel dichter bij mijn eigen haarkleur ligt, namelijk blond. Ik vond mijn bruine haar erg leuk, maar het begon te vervagen en ik had uitgroei, en in de zomer vind ik het wel leuk om mijn haar wat lichter te hebben.

Het was best een klus om mijn donkere haar weer licht te krijgen. Voordat het bruin geverfd werd is het rood gemaakt zodat ik geen groene gloed in mijn haar zou krijgen, maar daarom was het extra spannend of mijn haar niet oranje zou uitslaan. Nadat een lange tijd wachten was het tijd om mijn haar uit te spoelen, en er was inderdaad een pluk wat oranje. Dus hup, weer wat waterstofperoxide erin, en weer wachten. Uiteindelijk is alles mooi blond geworden! Ik ben er weer super blij mee.

Tadaa!

Op deze foto’s lijkt het wat geler dan het in werkelijkheid is! De kleur is ongeveer zoals op de allereerste foto. :-)

 

Sommige plukjes zijn wat gelig, maar daarvoor heb ik mijn good old zilvershampoo. Mijn haar is ook aardig droog op dit moment, wat best logisch is na zo’n blondeersessie, dus ik ga het maar even extra verwennen met maskertjes, conditioner en serum. :-) Ik moet nog wat wennen aan mijn lichte haar, maar ik vind dat het me wel beter staat. Bijna iedereen vindt dat, best grappig. Ik denk dat dit toch wel het mooiste bij me is omdat ik van nature ook blond ben. Ach ja. Bruin was leuk om eens te proberen wie weet ga ik ooit nog eens bruin, maar voorlopig ben ik weer helemaal blij met mijn blonde haar!