De nagellak genaamd ‘Bubblegum’ van Gosh is denk ik wel mijn favoriete roze kleur. Het is echt een lief kleurtje met een mooie creamy finish. Vandaag laat ik jullie een Nail Of The Day zien met deze favoriete roze kleur van mij, versierd met witte stickertjes!

First of all: mijn nagels zijn niet helemaal meer wat ze ooit geweest zijn. Vorig jaar had ik mooie lange nagels op gelijke lengte (ter illustratie: check dit artikel), en op dit moment zijn ze vrij ongelijk en breken ze geregeld af. Uitermate vervelend, dat snappen jullie wel. Ik doe er alles aan om ze zo snel mogelijk weer lang te krijgen (want dat vind ik zelf het mooiste), maar het wil nog niet helemaal lukken. Ook heb ik een beetje velletjes.

Voor deze NOTD heb ik nagelstickertjes van een onbekend merk gebruikt, welke ik gekocht heb in Portugal. Ik ben helaas kwijt van welk melk ze precies waren, maar ze waren toch van uiterst slechte kwaliteit, dus is het niet zo erg denk ik. ;-) Ik wilde eigenlijk al m’n nagels versieren maar dit lukte gewoon niet omdat ieder stickertje scheurde. Beetje jammer. Gelukkig waren ze heel goedkoop

Wat vinden jullie van deze NOTD?
Ik vind ‘m wel leuk en vrolijk, en het is nog best lang blijven zitten ook!