Toen ik in Portugal een Kiko winkel tegenkwam moest en zou ik erheen. Op internet had ik al heel wat goeds gelezen over dit van oorsprong Italiaanse make-upmerk, en dat moest natuurlijk met eigen ogen aanschouwd worden.

 

Laat me jullie één ding vertellen: de winkel was prachtig. Ik bezocht de winkel in het winkelcentrum van Portimão, en dit was serieus een make-uphemel voor beautybloggers. De winkel was strak, kleurrijk, netjes en bomvol make-up. Mooie make-up voor een schappelijke prijs. EN overal (schone) testproducten om uitgebreid te swatchen. Wat wil je nog meer?

Ik had natuurlijk foto’s moeten maken van de winkel, maar dit ben ik vergeten. Jullie zullen me op m’n woord moeten geloven! In ieder geval, nadat ik uitgebreid gesnuffeld had kocht ik uiteindelijk vijf dingen. Hieronder zie je wat ik precies heb uitgezocht.

 

All Over Light – Face & Body highlighter

“Pearly brightner in creamy powder. Creating an intense and elegant metallic glow. Highly blendable. Available in 3 colour varities.”

Deze highlighter viel nogal op in het schap, hij zag er gewoon super mooi uit.  Ik draag graag een beetje highlighter op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauwen, en deze kleur leek me perfect. Ik heb de lichtste kleur (03), die ook het dichtst bij mijn eigen huidskleur ligt. De andere kleuren waren of te bruin (05) of te roze (06). Hij kostte €5,20.

 

Super Colour eyeliner

“Coloured Liquid Eyeliner in a water-resistant formula. Its water and polymer based formula creates a film of extra-brilliant no-transfer colour with great coverage. The light and gliding texture dries quickly adhering perfectly to eyelids, without fading or flaking.”

Voor de gein swatchte ik wat eyeliners, en WAUW. Zo’n felle kleur had ik nog nooit in mijn leven gezien. Dit is echt een enorm felle kleur (107 Blue Majorelle) en ik vind het geweldig. En laat ik vast verklappen dat hij muurvast op z’n plek blijft, zelfs na meerdere malen zwemmen en boenen gaat ‘ie er zo goed als niet af. Deze was €6,90.

.

Sheer & Creamy lipstick duo

“2-in-1 lipstick that combines lipstick and lipgloss in a single product, in a limited edition. A concentrate of colour and luminosity to make up your lips in a few strokes, with amazing results: the creamy coverage of a lipstick joins with the subtle shine of the gloss for shiny and perfectly outlined lips.”

Ah, dit product kocht ik in de sale. :-) Altijd fijn! Dit is een lipstick duo met aan de ene kant een vrij neutrale, doorzichtige kleur, en aan de andere kant een felle creamy kleur. Ik heb kleur 07 Rose & Whitening Azure. Het kostte uiteindelijk €4,40 dus voor dat geld mocht ik hem van mezelf best meenemen. Helemaal niet gek voor twee producten.

 

Precision lip pencil

“Silky smooth and comfortable texture. Immediate coverage. Waterproof and available in 4 colour varieties.”

Een lippotlood! Ik gebruik amper lippotlood (ik heb er dan ook maar eentje: een rode) maar deze kleur vond ik toch wel heel gaaf. Ik vind donkerroze/rode lipstick in de winter altijd heel gaaf, en dit was precies zo’n bessenkleur die ik zocht. Het is kleur 308 Bordeaux. De punt is megascherp en ja… wederom zag dit product er goed uit. Ik kocht hem voor €4,20.

 

Super Gloss

“Ultra shine moisturizing lip gloss. Super adjustable colours. Fluid “non-sticky” texture.”

Tot slot de Super Gloss. Toen ik deze gloss swatchte deed de gloss zijn naam ‘Super Gloss’ echt eer aan: ik wilde hem meteen hebben. Er zit ontzettend veel glans in, echt prachtig. Ik heb gekozen voor een neutraal kleurtje (maar mét veel shine): 112 Pearly Desert Rose. De gloss kostte me €4,90.

 

In totaal rekende ik €25,60 af bij Kiko, voor vijf producten. Qua kosten viel het me erg mee, want daarvoor heb ik vijf hele mooie producten die ik maar al te graag wil testen. Binnenkort lezen jullie hier alles over op Pink Sensation.

Ben je eens in het buitenland en zie je een Kiko winkel, ga dan zeker even kijken! Het is echt de moeite waard.

Heb jij wel eens iets van Kiko gekocht? Zo ja, wat vind je van het merk?