In mijn Kiko shoplog van een tijdje terug konden jullie zien wat ik van make-upmerk Kiko had geshopt in Portugal. Uiteraard kon ik niet wachten om er een look mee te maken, en dus heb ik vrij snel daarna een look gemaakt met zoveel mogelijk Kiko producten. Kijk je mee?

 

Mijn favoriete product is toch echt wel de highlighter denk ik, ik heb het in deze look aangebracht op mijn jukbeenderen en onder mijn wenkbrauwen. Ik vind het zo mooi! Het is echt een hele natuurlijke glans.

De eyeliner is natuurlijk ook fantastisch, hij knalt lekker van je ogen af. Houd ik van.

En ja, de lipgloss is gewoon erg mooi.

 

Gebruikte producten:

– BB cream | Garnier
– Poeder | MAC
– Highlighter | Kiko
– Oogschaduwbasis | Urban Decay
– Oogschaduw | MAC
– Eyeliner | Kiko
– Mascara | Max Factor
– Wenkbrauwpoeder | Gosh

 Fijne dag allemaal! x