Samen met vriendin Linda ben ik van plan om wat meer outfitfoto’s te gaan maken! We vinden het beiden leuk om met fashion bezig te zijn, dus waarom zouden we er geen foto’s van maken? Zij plaatst ze op Lookbook en ik op Pink Sensation. Kijk mee naar mijn outfit ‘Back in Time’. Geen idee waarom ik deze outfit zo genoemd heb trouwens.

.

 Note: ik ben geen model.

 

 Op de foto:

– Jurkje | C&A
– Zwart hemdje | H&M
– Spijkerding | Takko Fashion
– Pumps | Dolcis
– Horloge | Guess
– Oorbellen | V&D
– Armband | Destiny
– Naamketting | ?
– Uilenring | ?

 

Ik ben benieuwd naar wat jullie van deze outfit vinden! Daarnaast heb ik nog een vraagje: vinden jullie het noodzakelijk dat ik erbij zet waar ik de kledingstukken/accessoires vandaan heb? Laat het even weten! En tot de volgende outfit. :-)