Ik was een beetje op internet aan het surfen, waarna ik een leuke tag tegenkwam: de My Handwriting-tag. Ik dacht dat ik al eens eerder m’n handschrift hier op Pink Sensation had laten zien, maar ik kan het artikel nergens meer vinden. Of ik ben abuis, of het is verwijderd. ;-) In ieder geval, vandaag doe ik de handschrift-tag.

 

De tag is vrij easy, het is de bedoeling dat je antwoord geeft op de volgende vragen en die antwoorden opschrijft:

  1. What’s your name/your blogger name?
  2. What’s your blog’s name/URL?
  3. Write “The quick brown fox jumps over the lazy dog.”
  4. Favorite quote?
  5. Your favorite song?
  6. Your favorite band/singers?
  7. Anything else you want to say?
  8. Tag three to five other people.

Hier komt ‘ie:

 

Wat zal ik over mijn handschrift zeggen? Het is best netjes al zeg ik het zelf, maar niet zo netjes als ik het eigenlijk zou willen, haha. Hier heb ik echt heel mooi geschreven, ik kan ook veel lelijker schrijven. Ik heb op de basisschool nooit aan elkaar leren schrijven, dus ik ben eigenlijk niet anders gewend.

Vind je deze tag leuk? Voel je vrij om hem over te nemen, laat het wel eventjes weten, dan ga ik kijken. :-) Fijne dag!