Graaf maar even diep in je geheugen, dan weet je misschien nog wel dat ik ongeveer een half jaar geleden ben begonnen met de 30 Days Makeup Challenge. Dat is een challenge waarbij je in totaal 30 looks gaat maken, steeds in een ander thema. Ik had al twee looks gemaakt, en vandaag komt daar nog eentje bij. Voor deze look was het thema ‘green’.

Eigenlijk maakte ik deze look per toeval. Ik ging een avondje stappen en had een mooie donkergroene kleur in mijn topje. Aan de hand daarvan besloot ik wat groen in mijn ooglook te gebruiken! Toen ik eenmaal bezig was, dacht ik ‘hé, voor de challenge moest ik ook groen maken!’ en dus pakte ik mijn fotocamera om er wat foto’s van te maken.

De foto’s zijn helaas niet bij daglicht gemaakt, maar bij kunstlicht, omdat het al donker was buiten. Hopelijk zijn de foto’s duidelijk genoeg.

Zoals je ziet is de look helemaal niet zo heavy als uitgaanslook, dit zou je ook prima overdag kunnen dragen. Toch was het voor mij wel weer even wennen, omdat ik al een tijd geen oogschaduw had gebruikt. :-) Vraag me niet waarom, dat weet ik niet! Maar ik vond het eigenlijk wel weer leuk om eens te gebruiken. De kleur paste ook goed bij m’n shirt, vond ik ook wel tof.

Ik heb de volgende producten gebruikt:

Gezicht:

– Foundation | Max Factor Xperience Weightless
– Poeder | L’Oréal Paris True Match
– Bronzer | Gosh Bronzing Shimmer powder
– Highlighter | Kiko

Ogen:

– Oogschaduwbasis | Urban Decay
– Zwart oogpotlood (als basis) | Etos eigen merk
– Donkergroene oogschaduw | 88 warm palette
– Lichtgroene oogschaduw |  40 palette
– Zwarte eyeliner | Essence liquid waterproof eyeliner
– Mascara | Max Factor 2000 Calorie

Op mijn lippen had ik niks gedaan.

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn groene look vinden! Hij is heel anders dan de vorige twee, maar ik vind dit eigenlijk wel de mooiste tot nu toe. :-) Ook grappig om te zien hoeveel ik veranderd ben in een half jaar. M’n haar is een hele andere kleur, langer, en ik zie er gewoon anders uit. Maar goed.

Binnenkort ga ik weer een nieuwe look maken, die komt natuurlijk ook weer op Pink Sensation! Het thema voor deze look wordt… blue!