Ieder seizoen heeft zo zijn eigen trends wat mode en beauty betreft. Het najaar is in aantocht (gelukkig hebben we vorige week nog even lekker weer gehad!) en dus komen de wintertrends ook steeds dichterbij. Ik heb voor jullie de nieuwste mode- en beautytrends op een rijtje gezet met voorbeelden van Zalando.

Modekleuren

Na een kleurrijke lente en zomer zal er ook in de winter veel kleur te zien zijn, maar dan wel rustige kleuren. Een belangrijke rol is weggelegd voor de echte herfstkleuren. Bruin is altijd een populaire kleur in het najaar, in combinatie met bordeauxrood en karameltinten. Ook is paars een veel geziene kleur, net als goud en zilver. Hoewel de felle tinten van de afgelopen seizoenen niet meer zo vaak te zien zijn deze winter, wil het niet zeggen dat kleur helemaal uit het modebeeld verdwijnt natuurlijk. Het is terug te vinden in verschillende tinten en andere combinaties.

Make-up

In de zomer waren pastelkleuren helemaal hip, net als felle tinten, maar in de herfst gaan we meestal toch voor de wat subtielere, warme kleuren. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben groot fan van herfstkleuren! Een goede lipstick in een warme herfstkleur maakt je look helemaal af! Ik draag zelf graag donkerrode- en paarse kleuren. Ook heel hot: matte lipstick, dit staat heel chique. Maar niet alleen matte lipstick is het helemaal komend seizoen, ook de oogschaduw mag mat zijn, evenals onze huidjes. Gecombineerd met herfstkleuren geeft dit een bijzondere eigentijdse look.  Kortom: de make-up blijft kleurrijk dit seizoen, maar wel wat subtieler en met wat warmere kleuren.

Als ik zo naar deze trends en foto’s kijk kan ik niet wachten om eens goed te gaan winkelen! Hebben jullie dit ook? Heb jij überhaupt al nieuwe winterkleding gekocht?

Gesponsorde post