Ik besteed niet vaak aandacht aan de limited editions van MAC, maar zo nu en dan komt er een collectie uit waar ik helemaal weg van ben, en daar móet ik dan gewoon over schrijven. Dat was met de Naturally collectie het geval, en nu heb ik het met de Marilyn Monroe collectie. In oktober komt deze collectie uit in Nederland en ik overweeg serieus om er iets van te kopen. Kijken jullie mee naar de producten?

Marilyn Monroe is een van de bekendste Hollywood iconen ooit, dat mag duidelijk zijn. Of je haar nu kent als sekssymbool of als stjilvolle vrouw, bijzonder (en mooi!) was ze zeker. Met haar platinablonde haar, zwarte eyeliner en rode lippen was ze een opvallende verschijning. MAC liet zich hierdoor inspireren en maakte een collectie in het teken van Marilyn. Een goede keuze als je het mij vraagt!

Op ieder product staat Marilyn afgebeeld, MAC heeft hiervoor een wat minder bekende foto gebruikt. Ik vind ze in ieder geval erg mooi, dat zwart-wit heeft wel iets. De handtekening is trouwens van Marilyn zelf, dit maakt de producten nog specialer. Laten we kijken naar wat er allemaal in de collectie zit. Bereid je voor op veel beeldmateriaal!

 

Powder blush €22,00

Legendary – The Perfect Cheek

Large eye shadow €21,00

How to Marry – Preferred Blonde – Silver Screen – Showgirl

Lipstick €19,50

Pure Zen – Scarlet Ibis – Love Goddess – Charmed I’m Sure – Deeply Adored

Dazzleglass €21,00

Phiff! – Little Rock

Lip pencil €14,00

 

Beet – Redd – Cherry

Beauty powder €22,00

Forever Marilyn

Brow Finisher clear €17,00

Mascara False Lashes Extreme Black €22,00

Eye Kohl €15,50

Fascinating – Smolder

Penultimate Eyeliner €19,00

Rapidblack

Penultimate Brow Markereur €19,00

 

Lashes €12,00

Nail Lacquer €13,50

 Vintage Vamp – Stage Red – Flaming Rose- Kid Orange – Rich, Rich, Rich

Wat vinden jullie van de collectie? Ik zit er zelf aan te denken om een lipstick of oogschaduw te kopen. Wel online via bijvoorbeeld De Bijenkorf, want bij mij in de buurt zit geen MAC counter. Gelukkig kan online bestellen gewoon tegenwoordig!

De MAC Marilyn Monroe collectie komt 6 oktober uit in Nederland, de producten zullen te koop  zijn bij alle MAC verkooppunten zolang de voorraad strekt.

Staat er iets op jouw wishlist of laat je de Marilyn Monroe collectie aan je voorbij gaan?