Vraag me niet waarom, maar ik vind het altijd enorm leuk om kleding te kopen voor het najaar. Qua weer vind ik de zomer het leukste, maar op modegebied is dat met stipt op nummer een de herfst! Ik heb weer eens een wishlist gemaakt van dingen die ik dit najaar wel zou willen hebben. Kijk je mee?

– Donkerrode broek

Ik weet niet waarom, maar een donkerrode broek lijkt me heel leuk voor in de herfst. Echt een mooie kleur als je het mij vraagt! Ik zou dan wel meteen iets erbij kopen waarmee ik het kan combineren omdat ik niet zoveel in die kleur heb. Maar alsnog is het erg leuk voor in het najaar! Deze broek is te koop via Wehkamp en van het merk Kookai. Hij is -slik- €74,95

– Rokjes

Ook al is het in het najaar vaak wat kouder, ik weiger om enkel broeken te dragen. Ik vind rokjes en jurkjes juist altijd zo leuk! Ik kan nog wel een leuk rokje voor in de winter gebruiken, en ik stuitte op deze twee van H&M. De linker is er ook in zwart en roze en kost €14,95. De rechter is er ook in gebroken wit en kost €19.95.

– ‘Kraag’ ketting

Ik weet niet hoe ik dit moet noemen, maar waarschijnlijk snappen jullie het wel: ik wil graag een ketting in de vorm van een kraag. Vind ik zo leuk! Ik heb met deze van Pieces in mijn handen gestaan, en ik vond ‘m werkelijk waar geweldig, maar €26,95 vond ik nou niet bepaald goedkoop. Jammer! Hopelijk kan ik hem in de sale bemachtigen, en anders ga ik op zoek naar een goedkoper exemplaar.

– Finger cross ring

Deze heb ik gezien bij Bijou Brigitte! Oké, het is niet precies dezelfde (ik kon hem niet vinden op internet), maar het is wel hetzelfde idee. Een double finger ring met een kruis. Ik vind het gaaf!

– Uggs Bailey Button triplet

Oké oké, het zijn niet de meest charmante laarzen ever, maar ze zitten heerlijk en zorgen ervoor dat mijn voeten niet bevriezen. Mijn huidige paar Uggs hebben mijn voeten echt gered afgelopen winter! Ik heb nu beige (met printje), en ik zou graag nog effen zwarte willen. Baily Buttons vind ik ook net wat minder saai dan de gewone. Helaas zijn ook deze behoorlijk prijzig.

– Enkellaarsjes

Ik heb nog wel enkellaarsjes met studs die hier op lijken, maar dit is toch weer heel wat anders. Ik vind dit echt zulke leuke schoenen! Echter weet ik nog niet of ik ze ook daadwerkelijk zal kopen, aangezien ik uit ervaring weet dat ik schoenen met (hoge) hak niet zo vaak draag. Dus daar ga ik nog even over nadenken. Maar stiekem wil ik ze wel hoor! Deze zijn van Nelson en kosten €79,00.

Dat was het! Ik mag voorlopig even niets kopen van mezelf (no-buy?), maar zodra het iets herfstiger wordt ga ik zeker even winkelen!

Wat staat er op jouw wensenlijstje voor het najaar?