Missen jullie de zomer ook al een beetje? Ik wel hoor! De winter vind ik altijd er gezellig, maar ik lig toch echt liever met een goed boek in de tuin te zonnen! Vorige week was het nog even heel lekker weer, en daarom had ik zin in iets zomers’ op mijn nagels. Ik ging aan de gang met een paar kleurtjes en dit werd het resultaat.

Ik wilde iets doen met verschillende kleuren. Op de fiets had ik al bedacht dat het turquoise met roze moest worden (waar een ritje op de fiets al niet handig voor is), en toen ik eenmaal begonnen was knutselde ik dit in elkaar.

Twee contrasterende kleuren, twee nail-art stripers ertussen en klaar! Eigenlijk is het helemaal niet moeilijk, maar het ziet er toch wel apart uit. Het enige wat je nodig hebt is een redelijk vaste hand, en natuurlijk nagellak.

Deze nagellak heb ik gebruikt:

 Lancôme Vernis in Love in Aquamarine
Diamond Cosmetics in Hot Summer Pink
–  Stargazer nail-art striper in zwart
– Stargazer nail-art striper in zilver
– Konad transparante topcoat

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden! Zelf vond ik het wel een leuke combinatie.  Fijn weekend alvast :-)