Vandaag laat ik jullie een nagellak zien uit de nieuwe nagellakcollectie van Bourjois. De collectie heet ‘Paris Trend Smoky’ en bevat kleuren die goed bij smokey eyes passen. Ik heb zelf een helder taupe-grijs kleurtje om te laten zien en ik kan jullie alvast vertellen dat ik er heel tevreden over ben.

In totaal bevat de collectie vier nieuwe kleuren in verschillende stijlen. Zo zitten er twee metallic parelmoertinten in en twee glinsterende kleuren.

Van links naar rechts:

  • N°17 Gris Nightomic: een chique betongrijze kleur met zilveren parelmoerdeeltjes voor trendy glinstering.
  • N°18 Or Hi-Tech: een concentraat van gouden XL-parelmoerdeeltjes voor een glinsterend bladgoudeffect.
  • N°19 Mauve Futuristic: een vintage paarse kleur met rosé parelmoerdeeltjes voor een metallic effect.
  • N°20 Perle Illusion: een helder taupe-grijze kleur, besprenkeld met fijne zilveren parelmoerdeeltjes. Deze kleur heb ik!

 

De nagellakken hebben allemaal een vernieuwde geltextuur en een breed kwastje waardoor je heel je nagel in een keer kan lakken. Ik vind dit zelf erg handig! Het kwastje werkt fijn, de lak dekt vrij goed en is ook snel droog. Prima! Voor het mooie heb ik twee laagjes aangebracht maar één laagje is in principe ook voldoende.

Het glanseffect komt wat mij betreft niet helemaal goed over op de foto’s, maar het komt zeker in de buurt, vooral op de een na laatste foto. De finish vind ik absoluut prachtig, de lak glanst mooi en er zit een minuscule shimmer in. Echt een bijzondere nagellak! Zoals ik al zei brengt de lak zelf goed aan en is de substantie ook prima. Ik ben heel tevreden.

De ‘Paris Trend Smoky’ collectie ligt nu in de winkels, de nagellak kost €8,50 per stuk en is te koop bij parfumerieën en drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

GERELATEERDE ARTIKELEN