Bourjois Paris Trend Smoky nagellak

Vandaag laat ik jullie een nagellak zien uit de nieuwe nagellakcollectie van Bourjois. De collectie heet ‘Paris Trend Smoky’ en bevat kleuren die goed bij smokey eyes passen. Ik heb zelf een helder taupe-grijs kleurtje om te laten zien en ik kan jullie alvast vertellen dat ik er heel tevreden over ben.

In totaal bevat de collectie vier nieuwe kleuren in verschillende stijlen. Zo zitten er twee metallic parelmoertinten in en twee glinsterende kleuren.

Van links naar rechts:

 • N°17 Gris Nightomic: een chique betongrijze kleur met zilveren parelmoerdeeltjes voor trendy glinstering.
 • N°18 Or Hi-Tech: een concentraat van gouden XL-parelmoerdeeltjes voor een glinsterend bladgoudeffect.
 • N°19 Mauve Futuristic: een vintage paarse kleur met rosé parelmoerdeeltjes voor een metallic effect.
 • N°20 Perle Illusion: een helder taupe-grijze kleur, besprenkeld met fijne zilveren parelmoerdeeltjes. Deze kleur heb ik!

 

De nagellakken hebben allemaal een vernieuwde geltextuur en een breed kwastje waardoor je heel je nagel in een keer kan lakken. Ik vind dit zelf erg handig! Het kwastje werkt fijn, de lak dekt vrij goed en is ook snel droog. Prima! Voor het mooie heb ik twee laagjes aangebracht maar één laagje is in principe ook voldoende.

Het glanseffect komt wat mij betreft niet helemaal goed over op de foto’s, maar het komt zeker in de buurt, vooral op de een na laatste foto. De finish vind ik absoluut prachtig, de lak glanst mooi en er zit een minuscule shimmer in. Echt een bijzondere nagellak! Zoals ik al zei brengt de lak zelf goed aan en is de substantie ook prima. Ik ben heel tevreden.

De ‘Paris Trend Smoky’ collectie ligt nu in de winkels, de nagellak kost €8,50 per stuk en is te koop bij parfumerieën en drogisterijen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.

GERELATEERDE ARTIKELEN

8 reacties op Bourjois Paris Trend Smoky nagellak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom
Welkom op Pink Sensation! Een persoonlijk blog over beauty en lifestyle, waar ik sinds 2009 met veel plezier voor schrijf. Mijn naam is Melissa (23) en ik wens je veel leesplezier toe!

Instagram
 • Je bent in Griekenland of niet pita gyros ikkreegmaardehelftop
 • Blue Caves Zakynthos Greece
 • Tempel van Zeus in Olympia gebouwd in de 5e eeuwhellip
 • Melissani meer op het eiland Kefalonia In de Griekse mythologiehellip
 • Ik elke avond ik zit zo vol ik ga nooithellip
 • Gister in Agia Efimia Kefalonia Greece
 • swipe voor filmpje Vorig jaar dolfijnen gespot in Portugal dithellip
 • Diploma uitreiking BachelorOfLaws inhdenhaag
 • h e r f s t tree autumn
YouTube