Zo nu en dan schrijf ik over wat persoonlijke dingen op Pink Sensation, gewoon omdat ik dat leuk vind. Een poosje geleden deed ik een ‘How’s life’ post, en ik vond dat het daar wel weer tijd voor was. Een korte impressie van hoe het met me gaat en waar ik voornamelijk druk mee ben.

Want druk, lieve bezoekers, dat ben ik zeker. Ik ga alweer een week of vier naar school maar het ritme zit er nog niet helemaal in. Na een zomervakantie van ruim tien weken is het schoolleven wel even andere koek! Gelukkig sla ik me er redelijk doorheen. Nog steeds haal ik goede cijfers en doe ik goed mijn best, maar ik ben het nu al wel weer een beetje zat. Ik zit in het examenjaar van mbo niveau vier, wat betekent dat we ‘lekker’ veel opdrachten, projecten en examenoefeningen krijgen om ons voor te bereiden op de echte examens. Best even wennen hoor, het is een tijd geleden dat ik flink aan de bak moest voor school.

Yay, een 8 | Random lekker ontbijtje

Maar goed, ik werk me er wel doorheen. Direct na de herfstvakantie heb ik twee weken lang de eerste examens (hallo iedere dag minstens twee examens!) en daarna ga ik 20 weken lang stage lopen. En een specialisatie volgen tot juridisch secretaresse. En nog een dag in de week naar school. Ohja, en ik werk nog op zaterdag, geef een keer in de week club, doe aan streetdance EN, jawel, heb een blog. Dit is natuurlijk best veel allemaal, ik ben dan ook erg benieuwd of het allemaal te combineren valt. De tijd zal het leren.

 

Het woord ‘examen’ staat behoorlijk vaak in m’n agenda..

Oh, ik vergeet het bijna te vertellen, maar over iets minder dan drie weken heb ik mijn rij-examen. Waaah! Ik ga gewoon afrijden! Als ik er aan denk krijg ik wel een beetje de kriebels, ik hoop ZO dat ik eindelijk m’n rijbewijs heb over een maand. Ik ben nu al sinds maart bezig en ik wil gewoon mijn rijbewijs, punt. Mijn geduld is op, haha. Wanneer ik mijn rijbewijs gehaald heb horen jullie dat natuurlijk op Pink Sensation! Als ik gezakt ben horen jullie dat niet, haha. ;-) Trouwens, mochten jullie tips hebben: kom maar door, die kan ik wel gebruiken denk ik.

Zo, heb ik verder nog iets boeiends te melden? Eigenlijk niet, dit was het wel zo’n beetje. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om zo nu en dan een persoonlijk stukje te lezen, ik vind het zelf in ieder geval erg leuk! Tot de volgende keer!