Moleskine kennen we natuurlijk van de mooie notitieboekjes en agenda’s, maar sinds kort hebben ze iets nieuws: Style Journal. Een notitieboek voor de echte fashionista’s onder ons. Nu ben ik zelf niet zo’n modemeisje, maar dit notitieboekje vind ik echt héél erg leuk! Lees even verder voor meer info en natuurlijk foto’s!

Naast Style Journal heeft Moleskine nog meer notitieboekjes in bepaalde thema’s. Denk aan recepten, muziek, gezondheid.. voor iedereen is er wel een mooi notitieboekje! Ik vind de boekjes van Moleskine altijd erg  mooi, ze zijn heel klassiek en eenvoudig, maar naar mijn mening absoluut niet saai. Heel stijlvol en degelijk juist.

De kaft vind ik er meteen al heel tof uitzien. Het notitieboekje heeft afgeronde hoeken en er zit een elastiek omheen. Het boekje heeft een harde, stevige kaft met daarop allemaal kledingstukken en schoenen afgebeeld in reliëfb. Hoe leuk! Het lijkt in eerste instantie misschien een saai boek, maar dat is het absoluut niet. Het boek telt 240 pagina’s.

Aan de binnenkant vinden we oneindig veel ruimte voor notities en ook nog eens heel veel informatie. Zo is er ruimte om je maten op te schrijven, staan verschillende soorten textiel beschreven en hoe je bepaalde kleding het beste kan wassen.

Het boek is onderverdeeld in verschillende thema’s:

  • Warderobe Organisor, om te noteren welke items je al in je kast hebt hangen;
  • Outfits, om zelf outfits samen te stellen;
  • Trends, om de nieuwste trends op te schrijven;
  • Events, voor openingen van winkels of uitverkoop;
  • Wishes & Gifts;
  • Useful Addresses.

Ook zijn er nog zes lege tabs, die kun je zelf indelen met de bijgevoegde stickers. Zo heb je ook nog My Icons, Pictures, Websites, Fashion Weeks enz. Je kan er dus onwijs veel mee!

Kortom: ik ben helemaal in m’n nopjes met dit Style Journal van Moleskine. Als ik er al enthousiast over ben, hoe fijn zullen de échte fashionista’s dit wel niet vinden? Het is echt een leuk boek waar je goed je creativiteit in kwijt kunt.

Het boek kost €19,00 is verkrijgbaar bij Cadeau.nl, hier komt de mijne ook vandaan. Leuk als verjaardagscadeau (ze pakken het zelfs voor je in!) maar je kan natuurlijk ook voor jezelf een cadeautje bestellen. :-)

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.