Zo nu en dan krijg ik bericht van leuke nieuwe collecties of andere nieuwtjes. Ik probeer zoveel mogelijk met jullie te delen via de site (of sociale media) maar soms is iets nét niet interessant genoeg voor een heel artikel. Daarom leek het me handig om eens een artikel te maken met van alles wat, om toch wat leuke nieuwtjes te delen. Vandaag vertel ik jullie meer over de nieuwe Hema beauty winkels, een speciale Trind actie, een aantal nieuwe budget limited editions en meer!

 Bron foto

Hema opent beauty shops

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten verkoopt Hema al jarenlang (dierproefvrije) cosmetica. Vanaf deze maand is het assortiment flink uitgebreid door de komst van de nieuwe Hema beautyshops. In deze winkels is uitsluitend make-up te koop en iedereen kan er terecht voor make-up, huidverzorging, inspiratie en advies.

In Amsterdam (Kalverstraat) en Haarlem ((Barteljorisstraat) vind je deze Hema Beauty shops. Je kunt altijd even binnenlopen om inspiratie op te doen en bijvoorbeeld verschillende kleuren, texturen of effecten te ontdekken. In de shops staan medewerkers die je graag advies geven welke make-up het best bij je past. Er zijn ook unieke spiegels aanwezig met verschillende lichteffecten, zo kan men meteen live testen welke makeupkleuren geschikt zijn voor je look.

 

Trind – Etos actie

De herfst heeft zijn intrede gedaan en het gure weer staat weer voor de deur. Etos begrijpt dat deze periode van het jaar vraagt om extra verzorging van de handen en nagels en heeft daarom twee weken lang een speciale actie.

Van 15 t/m 28 oktober krijg je bij aankoop van twee Trind producten bij een Etos filiaal het tweede product gratis! Deze actie is geldig voor alle Trind producten die in de betreffende vestiging verkrijgbaar zijn.

Mijn tips: Trind Nail Repair en Trind Keratin nail restorer!

 

Nieuw: Gosh BB Cream

Na L’Oréal, Garnier, Maybelline en Yves Rocher heeft nu ook make-upmerk Gosh een BB cream gelanceerd. De BB cream bestaat uit minerale pigmenten en blendt volgens Gosh perfect met je natuurlijke huidskleur. Ook bevat de crème een actief bestanddeel genaamd Pyhytosan, dit verbetert de gladhijd en stevigheid van de huid. Een multifunctionele crème dus! De BB cream is ook nog eens waterproof en bevat SPF 15.

Er zijn in totaal drie verschillende kleuren: 02 Beige 03 Warm Beige en 04 Chestnut.

Binnenkort meer hierover op Pink Sensation, ik ben hem namelijk aan het testen! :-)

 

Nieuwe LE: Essence Breaking Dawn part 2

In navolging op Breaking Dawn part 1 presenteert Catrice in november de limited edition genaamd part 2! De LE is weer geheel in het teken van Twilight, compleet met toepasselijke namen. Denk aan ‘Jacob’s Protection’ en ‘Alice Had A Vision’. In de collectie zit nagellak, lipgloss, een lipstick, eyeliner, blush en oogschaduw pigments. De LE is in november 2012 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en de prijzen liggen tussen de €1,99 en €2,59.

 

Nieuwe LE: Catrice SpectaculART

Deze limited edition is geïnspireerd op deze cross-over couture en de Indiase bindi-look van het winterseizoen 2012. Het accent ligt volgens Catrice op de ogen wat goed terug te zien is in de prachtige metallic oogschaduws en eyeliner pen. Ook bevat deze collectie een aantal nagellakken (waaronder een speciale gouden topcoat), lipsticks, mousse blushes en poeder. Ook zitten er nepwimpers in!. Van november t/m half december 2012 is SpectaculART te koop bij Kruidvat en Trekpleister. De prijzen liggen tussen de €2,69 en €4,59.

Dat was het voor vandaag. :-) Ik ben zelf het meest enthousiast over de Hema Beauty Shops, de Trind actie en de limited edition van Catrice. Zien die producten er niet geweldig uit? Ik kan niet wachten tot ze in de winkel liggen.  Welk nieuws vind jij het leukst?