Zo nu en dan kom ik een tag op internet tegen die ik leuk vind, die ik dan doe, en op mijn blog plaats. Onlangs kwam ik de ‘How much is your face worth’-tag tegen op internet, met deze tag kijk je naar hoeveel geld je iedere dag aan make-up gebruikt. Ik was daar best benieuwd naar, dus heb ik het uitgerekend. Kijken jullie mee?

Hierboven zien jullie mijn dagelijkse look. Ik gebruik best veel make-up, maar de look zelf is altijd rustig. Helemaal niet zo bijzonder hè? ;-) Ik gebruik ook hele verschillende producten, van echte low-budget producten tot best dure. Ik draag foundation, poeder, bronzer, highlighter, mascara, eyeliner, wenkbrauwpoeder en oogschaduwbasis. :-) Die oogschaduwbasis gebruik ik trouwens als basis voor m’n wenkbrauwen, hierdoor blijft het poeder beter zitten. *quick tip*

Ik moet zeggen, ik was van tevoren best benieuwd naar hoeveel geld het bij elkaar zou zijn!

Max Factor Xperience foundation  €   16,99
MAC Transparent fixing powder  €   21,50
GOSH bronzer  €    9,49
Hema blush Wet & Dry  €    4,50
Kiko Face & Body highlighter  €    5,20
Pupa Milano Lash Energizer mascara  €   17,79
Essence liquid waterproof eyeliner  €    2,49
GOSH wenkbrauwpoeder  €    9,99
Essence Colour Arts oogschaduwbasis  €    1,79
            _
 €   89,74

Whoah, dat is meer dan ik had gedacht! Die poeder van MAC hakt er behoorlijk in zoals jullie kunnen zien, en ook mijn foundation en mascara zijn niet bepaald goedkoop. Grappig om eens te zien! En wat is €89,74 veel geld zeg, in totaal gebruik ik dat dus iedere dag. Best een eye-opener.

Ik ben benieuwd naar jullie bedragen! How much is your face worth?