Een paar keer per jaar komt Trind met een aantal nieuwe nagellakken die geheel in het teken staat van de tijd van het jaar. In april liet ik jullie bijvoorbeeld de voorjaarscollectie zien vol vrolijke pasteltinten. Vandaag de dag komt de winter steeds dichterbij en dus is het tijd voor de najaarskleuren. Kijk je mee?

In totaal zijn er vier nieuwe Limited Edition najaarskleuren uitgebracht: Golden Bronze, Champagne Silver, Petrol Blue en Vintage Pink. Al deze kleuren zijn warme tinten die goed bij elkaar passen. Echte najaarskleuren als je het mij vraagt!

“De Caring Colors van Trind zijn speciaal ontwikkeld om je nagels in optimale conditie te houden. De kleurlakken zijn van professionele kwaliteit, zijn makkelijk aan te brengen en blijven lang mooi. Bij de lichte tinten van dit seizoen is het belangrijk om twee lagen aan te brengen voor een mooie volle kleur,” aldus Trind.

Ik heb in totaal 2 kleuren om aan jullie te laten zien: Golden Bronze en Petrol Blue.

Golden Bronze (CC 150) is een prachtig bronskleurtje met een mooie shimmer. Hij kan wat mij betreft ook prima door voor nude omdat het een vrij lichte kleur is. Ik vind hem werkelijk prachtig! Van de twee kleuren die ik ontvangen heb vind ik deze zeker weten de mooiste. In zonlicht is de lak heel bijzonder, hij lijkt wel holografisch. Erg gaaf! Hij bleef ook vrij goed zitten, na 3 dagen kreeg ik pas echte chips. Ik draag hier twee laagjes.

Petrol Blue (CC 152) is een heldere donkerblauwe kleur zonder enige shimmer of glitter. Ik vind de finish erg mooi, zoals je ziet glanst hij heel erg. Deze kleur dekt ook prima na twee laagjes en bleef prima zitten. Ik vind de kleur mooi, maar ik vind hem toch wat minder bijzonder dan Golden Bronze. Wel goed dat Trind heel verschillende kleuren en finishes heeft in de collectie, zo is er voor ieder wat wils.

.

Zoals je hebt kunnen lezen ben ik erg te spreken over de lakjes uit de najaarscollectie van Trind. Het zijn mooie kleuren, ze dekken goed en zijn te koop voor een redelijke prijs. Ik ben alweer benieuwd naar de volgende collectie!

De najaarscollectie is  limited edition en ligt nu in de winkels. De nagellak kost € 9,95 per stuk. Trind is o.a. te koop bij Etos, DA en Douglas. Kijk even op  Trind.com voor de dichtstbijzijnde verkooppunten.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen ter review.