Eens in de zoveel tijd verwen ik mijn huid met een lekker masker. De maskers van Dr. van der Hoog zijn al lange tijd mijn favoriet, maar het Amazing Avocado masker had ik nog nooit geprobeerd. Ik had ‘m al een poosje in huis en vorige week besloot ik hem dan eindelijk te gebruiken…

Het Amazing Avocado masker is een kant-en-klaar masker die de huid belooft te reinigen en te stimuleren. Zoals ik al zei heb ik goede ervaringen met de Dr. van der Hoog maskers, dus ik ging er vanuit dat dit masker me prima zou bevallen.

De geur van dit masker vind ik erg lekker. Hij ruikt heel fris en voelt daarnaast aangenaam op mijn huid. Het is inderdaad een romig crèmemasker. Ik heb het masker aangebracht met een kwastje en dit ging heel makkelijk. Het is allemaal prima te verdelen en er zit lekker veel product in het zakje. Je kan eventueel je hals meenemen als je dat fijn vind, ik heb dat dit keer niet gedaan (en eigenlijk doe ik het ook nooit). Ik heb ongeveer de helft gebruikt en de andere helft bewaard voor een volgende keer.

Hierboven zie je mij met het masker op mijn gezicht. Charmant hè? ;-) Ik vond het echt een heerlijk masker, ik ben ook lekker even gaan chillen op m’n bed voor het idee. Na een minuut of twintig heb ik het eraf gehaald. Het masker werd niet heel hard, en dat vond ik eigenlijk wel prettig. Het is niet zozeer een anti-puistjes masker maar gewoon een lekker voedend masker, zo’n masker hoeft in principe niet hard te worden.

Voor & na. Als ik heel eerlijk ben zie ik geen verschil

Het eraf halen ging prima. Ik doe dit altijd met een sponsje van de Hema die ik natmaak. Het masker is er goed af te halen en toen het er eenmaal helemaal af was voelde mijn huid ontzettend lekker aan. Op de foto’s zie ik eerlijk gezegd niet zoveel verschil, maar ik voelde het verschil zeker wel. Mijn huid was lekker zacht, straalde voor mijn gevoel net ietsje meer, en ik was zelf ook weer helemaal relaxed en blij met m’n huid. ;-) Ik vind dit masker absoluut een aanrader!

Het Amazing Avocado masker van Dr. van der Hoog kost €2,23 en is te koop bij de drogist.