HET IS GELUKT, ik heb mijn rijbewijs gehaald! Gisteren was het dan zo ver, de tweede keer dat ik mocht afrijden. Ik was een stuk meer relaxed dan de vorige keer, en dit keer moest ik ’s ochtends examen doen, iets wat ik ook véél prettiger vond..

Ik ben zo blij!! In tegenstelling tot de vorige keer heb ik er zo min mogelijk aan proberen te denken de dagen (weken) ervoor. Ik ben vorige week heel de week ziek geweest, dus toen heb ik er ook helemaal niet aan gedacht, en de afgelopen dagen heb ik zoveel mogelijk afleiding gezocht. Stage, sporten enz. Dit hielp echt, hierdoor werd ik niet zo zenuwachtig.

 

Yeeey!

Op het moment zelf was ik nog wel een beetje zenuwachtig hoor, dat houd je altijd wel denk ik. Ik had zo’n rustgevend tabletje geslikt en dat hielp ook wel. Met als resultaat dat ik niet als een gek zat te trillen in die auto en dat ik, al zeg ik  het zelf, heel netjes en beheerst reed. Zoals ik al zei heb ik er zo min mogelijk aan gedacht, ik dacht echt ‘ik zie wel hoe het loopt’. En dat heeft echt geholpen. WOEHOE IK HEB M’N RIJBEWIJS! EINDELIJK! :D

Ik had een hele aardige examinator, echt een geweldige vent. In de auto heb ik ook lekker met hem gekletst, en ik had er echt wel een goed gevoel over. Helaas gebeurde er één ding waarvan ik dacht ‘nu ben ik gezakt’. Ik wist het gewoon bijna zeker, kon me haast niet voorstellen dat hij me zou laten slagen. Gelukkig feliciteerde hij me in de examenzaal! Ik begon bijna te huilen (van de stress denk ik, ik was er van overtuigd dat ik gezakt was door die ene fout), en ik was ZO blij!!! Ik heb de beste man meerdere malen bedankt en kon hem werkelijk waar wel knuffelen.

Gistermiddag heb ik direct pasfoto’s laten maken en mijn rijbewijs aangevraagd bij de gemeente. Super handig: ik loop tegenwoordig stage bij de gemeente, en ik moest er toch heen, dus ik kon hem meteen aanvragen! Ze verwachten hem nog voor het weekend binnen, ik hoop het maar! Zou zo vet zijn! Duimen jullie mee? :-) Dan kan ik volgende week al lekker rijden!

Zo, dit leuke nieuws wilde ik even delen, ik  hoop snel weer leuke nieuwe updates te kunnen maken! Ik heb het erg druk deze week dus ik weet niet zeker of ik er tijd voor ga hebben, maar ik ga het in ieder geval proberen. In het slechtste geval blijft het nog even rustig op Pink Sensation. Hopelijk tot snel! xxx