Inmiddels heb ik een aardige Yves Rocher stash opgebouwd, en daarom leek het me leuk om eens een look te maken geheel met Yves Rocher producten. Vandaag laat ik hem zien en vertel ik welke producten ik precies gebruikt heb. Kijk je mee?

In 2009 maakte ik voor het eerst kennis met Yves Rocher, ik kocht toen in Frankrijk twee lipsticks van het merk. Ik vond ze erg mooi en gebruikte ze dan ook graag. Ik weet nog dat ik in de winkel daar vol fascinatie naar alle mooie producten stond te kijken. Zoals ik al vertelde heb ik nu een aardige collectie aan Yves Rocher producten, waar ik stuk voor stuk erg tevreden over ben.

Voor deze look heb ik de volgende producten gebruikt:

– Colours Nature concealer
– Oogschaduw in 61 Vert Canard
– Oogschaduw in 71 Gris Taupe
– Waterproof oogpotlood in 05 Turquoise
–  Waterproof oogpotlood in 01 Noir
– Sexy Pulp Ultra Volume mascara
– Lipstick in Corail

Naast deze producten heb ik ook nog een BB cream gebruikt van Gosh, Prep + Prime poeder van MAC, oogschaduwbasis van NYX (jumbo pencil) en wenkbrauwpoeder van Gosh.

Ik koos voor de kleuren groen en taupe omdat ik al een poosje het idee had dat deze kleuren wel goed zouden matchen. Naar mijn mening is de look goed gelukt, eigenlijk precies wat ik in gedachte had. :-)

Ik vond het een geslaagde look en ben dus benieuwd naar wat jullie ervan vinden! Laat ook even weten of je vaker looks wil zien. :-) Er komt binnenkort sowieso weer een look aan van de 30 Days Makeup Challenge, dus houd Pink Sensation in de gaten!