Ik zat laatst mijn blog een beetje door te lezen, en kwam tot de conclusie dat ik in de afgelopen jaren al heel wat tags heb gedaan! Tags vind ik altijd leuk om te doen, en ik kan me voorstellen dat jullie het ook wel leuk vinden. Je komt toch weer net even iets meer over de blogger te weten, right? Vandaag doe ik de ‘No Make-up’-tag, een tag die ik vond op internet.

1. Is er een make-upproduct waar je niet zonder kan?

Mascara! Een likje mascara kan al zoveel doen, ik zie er altijd meteen een stuk frisser en wakkerder uit. Als het moet zou ik best zonder kunnen, maar als ik één product moest kiezen zou ik echt niet zonder mascara kunnen.

2. Is er een make-upproduct waar je wél zonder kan?

Zoveel! Ik draag graag make-up, maar ik kan ook prima zonder. Ik heb gelukkig een egale huid (dit is wel eens anders geweest..) en weinig oneffenheden, dus ik kan prima zonder foundation. Ik kan ook zonder wenkbrauwegel (dit gebruik ik ook al even niet meer) en zonder oogschaduw lukt ook wel.

3. Voel je je zelfverzekerd met make-up op?

Ja, maar ik kan me ook zelfverzekerd voelen zonder make-up. Soms heb je van die dagen dat je in de spiegel kijkt en denkt ‘hè verdorie, wat zie ik er toch weer uit vandaag.’ Op die dagen voel ik me zekerder met make-up. Ook met uitgaan voel ik me zekerder met make-up, al weet ik eigenlijk niet hoe het is om zonder make-up uit te gaan, want dat heb ik nog nooit gedaan haha. ;-)

4. Welk deel van je gezicht vind je het mooist?

Moeilijke vraag! *pakt spiegel erbij* Ik ga heel cliché voor mijn ogen. Mijn ogen zijn blauw, redelijk groot, ik heb lange wimpers en ik ben ook wel tevreden met de vorm van mijn wenkbrauwen.

Valt het jullie ook op dat mijn ogen er met make-up veel meer uitspringen? :-)

5. Welk deel van je gezicht vind je het minst mooi?

Mijn kin.

6. Waar zou je nooit heen gaan zonder make-up?

Een discotheek/café/restaurant. Ik vind het altijd leuk om me voor deze gelegenheden op te tutten, en als ik zonder ook maar een spoortje make-up naar een van deze tenten zou gaan, zou ik me toch een beetje naakt voelen denk ik. Met weinig make-up zou ik er nog wel heen gaan, maar helemaal zonder niet snel.

7. Waar zou je gerust heen gaan zonder make-up?

De supermarkt, school, vriendinnen.. eigenlijk ga ik voor mijn doen best snel zonder make-up de deur uit. Een jaar of drie geleden moest ik er niet aan denken, zelfs als ik mij verslapen had ging ik nog uitgebreid make-uppen, want zonder make-up de deur uit: no way! Tegenwoordig ben ik wat zelfverzekerder en weet ik dat ik er ook best oké uit zie zonder make-up. Dat geldt voor iedereen trouwens! Ook jij bent mooi zonder make-up! Ik schreef er zelfs eens een artikel over.

8. Zou je liever een week zonder make-up lopen of je vriendje je make-up een hele week laten doen?

Eh, aangezien ik momenteel geen vriendje hebt ga ik voor optie één, haha! Een week zonder make-up is wel lang hoor.. maar als ik een vriendje zou hebben zou ik het ‘m ook niet laten doen. Tenzij het een make-up artist is… ;-)

Als je het leuk vind mag je deze tag gerust overnemen, ik tag hierbij Sharon en Lizzy!