P!nk heb ik eigenlijk altijd al een goede en leuke zangeres gevonden. Ik vind haar een echte powerwoman en ze maakt gave nummers. Op dit moment ben ik he-le-maal weg van een aantal nummers van haar, ik kan vooral één nummer wel de hele dag door draaien.

Het nummer waar ik het over heb is de live versie van Dear Mr. President, de video die hierboven staat.

Wauw.

Wauw. Wauw. Wauw.

Het nummer is al een paar jaar oud en ook deze live versie komt uit 2008, maar who cares? Ik vind het een prachtig nummer en krijg, als ik goed luister en kijk naar de video, bijna tranen in mijn ogen. En dat gebeurt bij mij niet snel! Om deze reden wilde ik er graag iets over schrijven.

Nog enkele andere nummers die ik erg leuk vind:

Perfect

Stupid Girls

Luister vooral goed naar de tekst en de boodschap die daar achter zit.

Ik las deze comment op Youtube, en wat mij betreft omschrijft dit perfect over hoe ik over P!nk denk:

“Pink is probably the best celebrity role model for girls/women. Her songs, especially ones as deep as this, inspire me, and I’m sure many others. Her message is clear, and given in such a wonderful form. She shows girls that they need to be themselves, and love themselves. I ultimately love her, and I’m always anxious to see what she comes out with next <3”

Precies wat ik ook vind!

Ben jij een beetje bekend met P!nk? Wat vind je van haar nummers?