Morgen is het alweer Kerst! Ik heb dit jaar al een Kerst look filmpje voor 2012 gemaakt, maar hoe moet het nu met de nagels? Ik ben speciaal voor jullie aan de gang gegaan met nagellak en vandaag heb ik drie last minute Kerst nail-art creaties om aan jullie te laten zien. Kijk je mee?

 

1: Jingle Bell Rock

Deze creatie is stoer, maar heeft toch een echt Kerst-tintje vanwege het goud en het zilver. Ik heb twee nagellakken van Bourjois gebruikt: Gris Nightomic en Perle Illusion. Daarnaast gebruikte ik een zwarte nail-art pen om de twee kleuren te scheiden. Ik vind het een erg leuke combinatie en zou mijn nagels zo weer op deze manier lakken! Tip: breng als laatste een glanzende topcoat aan voor nog meer glamour.

2: Let It Snow

Dit is een heel andere combinatie, en het is ook wat meer een priegelwerk, maar dan heb je ook wat! Ik heb voor deze creatie voornamelijk Catrice nagellak gebruikt: Snow Motion! en It Blue My Mind. Daarnaast gebruikte ik ook een lichtblauwe nail-art pen van Essence voor de sterretjes. Zoals ik al zei is dit een wat preciezer klusje en dus ben  je wel even bezig voor al je nagels, maar zeg eerlijk: het is wel echt winters!

3: Rudolph The Red Nosed Reindeer

Tot slot een creatie met echte kerstkleurtjes: donkergroen, rood, zilver en goud. Om te beginnen vind ik de donkergroene kleur een erg mooie kleur met subtiele glittertjes! Echt een aanrader voor Kerst. Hij is van Herôme genaamd Vancouver. Om de rode, zilveren en gouden stippen te maken gebruikte ik nagellak van Pupa Milano.

 

Zo, dat waren ze dan! Ik hoop dat ik hiermee jullie wat inspiratie heb gegeven (en mocht je je nagels al gelakt hebben – misschien leuk voor volgend jaar). Wat gaan jullie doen op Eerste en Tweede Kerstdag? Tell me! En vertel me dan ook meteen hoe je je nagels gaat lakken. ;-)