Wauw, ik weet even niet waar ik moet beginnen. Ik wil jullie even bijpraten over hoe mijn week vorige week is verlopen, want het was me toch een bizarre (maar wel leuke) week! Ik heb het zo druk gehad en ben nogal in de media geweest, ik wist even niet wat me overkwam…

Zoals jullie al eerder konden lezen heb ik precies een week geleden m’n rijbewijs gehaald. Wat was (en ben) ik daar blij mee! Het was nogal een drukke en rommelige dag. ’s Ochtends vroeg opgehaald door mijn instructeur, een stukje gereden, examen, door het dolle heen zijn omdat ik ‘m gehaald had, langs opa en oma, naar stage, en weer naar opa en oma want mijn oma was die dag jarig. Een erg leuke en spannende dag dus!

Woensdag ben ik weer naar stage geweest, de gemeente Westland. Ik heb het daar erg naar m’n zin! Tot mijn verbazing belde mijn ICT docente van school dat de krant, het AD, had gebeld omdat ze me wilden interviewen voor een stukje in de krant. Whaaat?! Dit naar aanleiding van de uitslag van mijn type-examen op school. Ik had 565 aanslagen per minuut, dit schijnt nogal een enorm hoog aantal te zijn. Het hoogste wat ooit gehaald was bij ECDL Nederland, een instituut voor je computerrijbewijzen.

Ik heb die dag gebeld voor het interview, dat ging best goed. Daarna werd ik overrompeld door het feit dat er een fotograaf langs zou komen voor een foto. OOK NOG MET FOTO IN DE KRANT! Helaas voor mij was ik ’s ochtends verregend dus m’n haar zat niet perfect, maar goed, ik ben op de foto geweest en hij zag er redelijk oké uit. De dag erna zou hij in de krant komen. Spannend! ’s Avonds had ik weer een verjaardag, namelijk die van mijn opa. Ik heb die avond ook nog gedanst en het was uiteindelijk behoorlijk laat geworden.

Goed, waar was ik? Ah, donderdag. Donderdag werd ik wakker door een berichtje op Facebook van een vriend dat ik in de krant stond. Ik meteen gekeken op de AD app van m’n vader, en jahoor,  op de voorpagina van de Westland bijlage van het Algemeen Dagblad. Het stukje zelf vind ik wel leuk geworden, ik ben blij dat ze geen uitspraken verdraaid hebben o.i.d. :-) Dat heb ik wel eens gehad namelijk.

Met het idee van: je weet maar nooit wat er kan gebeuren, had ik die dag een borstel in m’n tas gedaan en wat serum voor m’n haar. En jahoor, weer werd ik gebeld door mijn ICT docente. De plaatselijke omroep (WOS) wilde langskomen om opnames te maken voor het Regionieuws. Ik was even overrompeld, maar dat begrijp je vast wel. Eind van de ochtend werd ik voor tv geïnterviewd, ik vond het nog best leuk om te doen ook. Ik praat natuurlijk wel meer voor een camera, de interviewer vond dat ik een natuurtalentje was, haha. ’s Avonds zou het stuk al op tv komen. Spannend! De burgemeester kwam ook nog langs om me te feliciteren aangezien ik op het gemeentehuis werkte natuurlijk.

Klik HIER om de hele uitzending te bekijken! Ik kom bij 2:20 in beeld!

Later die dag ging ik mee met aan advocaat van de gemeente om een rechtszaak bij te wonen. Supergaaf! Wel weer hectisch. Ik was helemaal gesloopt toen ik ’s avonds thuis kwam, maar ik moest nog even club geven (soort scouting) aan kindjes van 8 jaar. Whaaa! ’s Avonds viel ik als een roos in slaap.

Vrijdag was iets relaxter, maar ook weer niet heel erg, want ik had een examen op school. Later die ochtend kwam ook de directeur van ECDL Nederland langs om mij persoonlijk mijn typecertificaat te overhandigen. Ik kreeg er ook nog een grote tas met cadeauset van Rituals bij, super leuk! Daarnaast ook nog een mooie bos bloemen van mijn school.

Na school ben ik langs m’n werk geweest (rijschool) waar ik wat lekkers heb getrakteerd omdat ik geslaagd was voor m’n rijbewijs. :-) Die middag heb ik met vriendinnen afgesproken en ’s avonds zou ik naar de film gaan met een van die vriendinnen: de laatste Twilight film! Helaas liep deze avond anders dan gedacht, want we hadden de bus gemist. :-( Uiteindelijk ben ik lekker vroeg gaan slapen.

Nou nou, dat was me een weekje wel! Ik heb 0,0 tijd gehad om aan Pink Sensation te werken, erg jammer. Ik heb eerlijk gezegd bijna nergens tijd voor gehad, zelfs niet om m’n nagels te lakken, ik loop nu al twee weken zonder nagellak, haha! Gelukkig wordt deze week ietsje rustiger. Ik heb gisteren m’n eigen auto opgehaald in Delft en meteen zelf teruggereden (in de natte sneeuw), en dat ging gelukkig goed!

Hoe was jullie week? :-)