De laatste uurtjes van het jaar 2012 zijn inmiddels ingegaan en vannacht is het dan toch echt 2013. Tijd voor een nieuw jaar, nieuwe kansen… en hopelijk ook veel nieuwe beautyproducten! Ik heb mijn favoriete producten van 2012 op een rijtje gezet voor jullie. Blikken jullie samen met mij terug? :-)

In  2012 heb ik veel nieuwe producten getest en over veel dingen geschreven. Vorig jaar begon niet zo lekker wat Pink Sensation betreft – ik wist niet goed wat ik met de site aan wilde en had bovendien weinig tijd. Ik heb toen besloten om de categorieën anders in te delen en om over meer uiteenlopende dingen te bloggen. Dat is goed bevallen! Helaas heb ik nog steeds niet altijd tijd om te bloggen maar de druk is nu een stuk minder, en ik heb meer ruimte gecreëerd voor persoonlijke stukjes.

Goed, dan nu echt mijn favorieten van 2012! Ik heb alles in drie categorieën ingedeeld: Nagels, Verzorging en Make-up.

 

 

Bron bovenste foto

 


Nail Of The Day | There’s a party on my nails & you’re invited  
Deze combinatie was ik alweer bijna vergeten, maar ik vind ‘m zo leuk en feestelijk dat ik hem zeker tot een van mijn favoriete Nail Of The Day’s van 2012 wil benoemen.

Nail Of The Day | Tropical Summer
Nog een zomerse Nail Of The Day! Deze nagellak droeg ik op mijn verjaardag, op 25 mei, toen het lekker warm was buiten en ik mijn verjaardag buiten kon vieren. Wat lijkt dat ineens lang geleden! Ik was verrast door deze combinatie van twee lakken, en wil mijn nagels komende zomer zeker weer zo lakken.

Nagellak | Catrice Brushed Metal Effect
Deze speciale nagellak van Catrice kwam in de zomer van 2012 uit. Ik liep er toevallig tegenaan bij Kruidvat en besloot hem te proberen. Wat een bijzondere en gave lak is dit!  Had ik niet helemaal verwacht. :-)

Nail Of The Day | After Summer
Aan jullie reacties op deze Nail Of The Day te lezen viel deze combinatie bij jullie ook erg in de smaak! Ik vond het zelf ook een leuke combinatie, lekker zomers.


Favorieten verzorging
Bodymilk | Yves Rocher Expert Reparation
Deze body milk heeft me begin 2012 enorm verrast! Hij is van Yves Rocher en er zit lekker veel shea boter in, dit maakt mijn huid heerlijk zacht en hydrateert erg goed. Super goed spul! Ook nu het weer koud en guur is buiten gebruik ik hem graag. Zeker een aanrader!

– Shower gel | Rituals foaming gel sensation
Douchen wordt zeker anders met deze foaming gels van Rituals. Ik gebruikte hem voor het eerst bij een vriendin thuis en later kocht ik er zelf een aantal. Ze zijn erg goed bevallen! :-) Inmiddels zijn ze alle drie op maar ik wil zeker snel weer nieuwe.

Lip balm | Rosebud Mocha Rose lip balm
Deze welbekende lippenbalsem heb ik onlangs gekocht en ontdekt en behoort zeker tot mijn favorieten van 2012. Het is een wat duurdere lippenbalsem, maar hij werkt zeker goed en ik vind ‘m beter dan bijvoorbeeld Vaseline. Ook hier zit shea boter in.

Favorieten makeup
Eyeliner | Essence Liquid waterproof eyeliner
Pikzwart en blijft perfect zitten gedurende dag, deze eyeliner van Essence. En dat voor minder dan 2 euro! Het kwastje is wat anders dan de reguliere kwastjes waardoor ik heel precies kan werken. M’n beste budget ontdekking van 2012!

Oogschaduw | MAC Naturally
Mijn eerste oogschaduws van MAC, in prachtige natuurlijke tinten. De oogschaduw van de Naturally collectie vind ik erg fijn en gebruik ik heel graag, zeker voor gewoon overdag. Behoort ook tot m’n favorieten van dit jaar!

Oogschaduwbasis | Urban Decay Primer Potion
In Londen kocht ik deze oogschaduwbasis, het was ook m’n eerste wat duurdere basis. Zoals in mijn review ook te lezen is vind ik hem heel fijn! Ik gebruik hem naast basis voor oogschaduw graag ook als basis voor m’n wenkbrauwpoeder. Heel handig!

Oogpotlood | Yves Rocher waterproof eye pencil
Ook deze potloodjes ontdekte ik pasgeleden. Goed spul joh! Ik heb nog nooit zulke goede waterproof oogpotloden gehad, en ik heb er heel wat getest de afgelopen jaren! Alles blijft heel goed op z’n plek, zelfs na het douchen is nog niet alles er af. En dat voor een schappelijke prijs. :-)

 

Zo, dit waren mijn favoriete producten van 2012! Ik hoop in 2013 nóg meer producten te testen en te ontdekken, maar dat gaat vast en zeker helemaal goed komen. Ik ben van plan om lekker te blijven bloggen en reviewen!

Wat is jouw favoriete product van 2012?