Jarenlang gaf ik niet zoveel om sieraden. Ik droeg oorbellen, een simpel zilveren armbandje en twee ringen en dat was het. Sinds ongeveer een jaar ben ik meer met sieraden bezig en vind ik het helemaal leuk! In Londen kocht ik bijvoorbeeld een hele lading nieuwe kettingen en oorbellen, en inmiddels zijn daar nog meer items bij gekomen. In dit artikel laat ik mijn favoriete sieraden zien!

Het is een beetje veel om Al mijn sieraden te laten zien (sommigen zijn niet eens zo mooi meer en draag ik ook niet vaak meer), dus ik laat mijn mooiste en mijn meest favoriete sieraden zien. De sieraden die ik het meest draag dus!

Ketting – Dorothy Penkins

Deze ketting kocht ik in Londen bij Dorothy Penkins. Wat een leuke sieraden hebben ze daar! In Londen heb ik sowieso veel sieraden gekocht, veel sieraden daarvan zie je later in deze post. :-) Vriendin Linda zag deze leuke uil als eerste, maar zij had al een uilenketting, dus kocht ik hem! Ik vond (en vind) hem ontzettend leuk.

Ketting – Forever21

Deze ketting komt van Forever21, wederom kocht ik deze in Londen. Ik had eerder die dag een tas en bijpassende riem gekocht in die lichtroze kleur, dus ik MOEST hem gewoon meenemen, haha. ;-) Ik vind de steentjes erg leuk en ik draag deze ketting graag.

Ketting – Claires

Weer een uilenketting! Deze kocht ik bij Claires in Londen. Ik heb veel sieraden in deze kleur, daarom kocht ik hem ook. Nu heb ik bij veel sieraden een leuke bijpassende uilenketting!

Ketting – Destiny

Weer een ketting uit het buitenland – deze komt uit Portugal. Ik kwam een geweldig leuk winkeltje tegen met prachtige sieraden, dit winkeltje heet Destiny. Ik heb geen idee of er nog meer winkels van zijn (op internet kan ik niks vinden), maar als ik weer in Portugal ben wil ik er zeker weer heen!

Helaas was deze ketting precies de dag ervoor afgebroken :-( Het was een salamander, en zijn linker poot zijn er vanaf. Zo jammer! Het was mijn favoriete en misschien ook wel de mooiste ketting.

Armband – New Look

Vorig jaar was dit mijn favoriete zilveren armband! Hij is niet van echt zilver, maar ik vind ‘m wel heel mooi. Ik kocht hem bij New Look in Londen. Er zitten heel veel steentjes en details in, waardoor hij lekker opvalt.

Armband – C&A

Deze armband komt van C&A. Ik kwam hem toevallig tegen toen ik nog op zoek was naar een goudkleurige armband. Deze was perfect! Ik vind de peace tekens erg leuk en draag hem graag.

Armbandjes – Lucardi

Deze leuke set armbanden heb ik voor mijn verjaardag gekregen! Ze komen van Lucardi en ik vind ze erg leuk bij elkaar passen.

Armband – Destiny

Nog een supermooi sieraad van Destiny is deze armband. Hij glinstert heel mooi en ik draag hem dan ook heel graag. Het is een vrij smalle armband, maar daardoor vind ik ‘m juist heel chique. Echt een van m’n favorieten!

Ring – ?

Deze uilenring mocht natuurlijk niet ontbreken. :-) Ik kocht hem in Portugal in een souvenirwinkeltje. Hij was nog best duur – ik geloof een euro of 7. Helaas begint hij nu al lelijk te worden aan de achterkant. Aan de voorkant is hij echter nog wel mooi, ik draag hem dan ook graag!

Ring – Pull&Bear

Dit is mijn laatste aangeschafte item: een finger cross ring van Pull&Bear. Ik had al een zwarte finger cross ring (van Bijou Brigitte), maar deze vond ik toch wat mooier en neutraler. En dus kocht ik hem! Hij past precies en ik vind hem heel gaaf.

Oorbellen – V&D

Ah, een sieraad die ik wel in Nederland heb gekocht! Ik kocht deze hartjes-oorbellen bij V&D, ze zijn ook van V&D zelf. Ik vind ze erg mooi. Ze glinsteren mooi en het zijn fijne hangers.

Oorbellen – Bijou Brigitte

Deze oorbellen heb ik al een paar jaar. Ik ben ze een hele tijd kwijt geweest, maar toen ik ze weer had gevonden ben ik ze meteen weer gaan dragen. Normaal gesproken ben ik nogal van de grote, opvallende oorbellen, maar soms vind ik knopjes beter. Deze vind ik dan perfect. Ze vallen toch wel een beetje op en passen mooi bij mijn zilveren sieraden.

Horloge – Guess

Mijn duurste sieraad: dit horloge van Guess. Ik vind hem ontzettend mooi en ik ben er dan ook heel zuinig op. Helaas heeft hij wel al wat beschadigingen :-( Ik was zo handig om mijn hand te stoten tegen een stenen muur en toen is de plaat beschadigd. Ik kon mezelf wel iets aan doen! Gelukkig zie je het alleen als je er heel goed naar kijkt, maar toch, het is heel erg zonde. Verder is hij nog wel helemaal mooi, ik heb hem nu ongeveer een half jaar.

 

Tot slot, mijn meest kostbare bezit:

Deze gouden ring hebben jullie misschien al eens voorbij zien komen op de site. Ik draag hem al 4,5 jaar en ik ben er ontzettend zuinig op. Als ik op de fiets zit hou ik hem met een vinger onbewust vast, ik voel regelmatig of hij nog om mijn vinger zit en ik doe hem af als ik ga douchen. Waarom is deze ring zo belangrijk voor mij? Dat is hij omdat ik hem kreeg van mijn oma, een paar dagen voordat ze stierf aan kanker. Ze wilde mij de ring al een paar jaar eerder geven, maar ik was toen pas een jaar of 12 en ik was bang dat ik hem zou verliezen. Om deze reden wilde ik hem toen nog niet. Toen bekend werd dat ze zou sterven wilde ik hem wél heel graag hebben, en zodoende heeft ze hem alsnog gegeven op haar sterfbed. De ring is al behoorlijk oud, omdat mijn oma hem voor haar 18e verjaardag kreeg. De achterkant was erg dun geworden (versleten) dus dat heb ik een aantal jaar terug laten vervangen. Maar verder is ‘ie nog intact. Tot zo ver de ring. :-)

Dit waren mijn favoriete sieraden, de sieraden die ik het meest en het liefst draag. Ik ben erg benieuwd naar wat jullie ervan vinden en of jullie dit een leuk artikel vonden.

Welke sieraden draag jij het liefst?