Ik weet nog goed dat ik een jaar of 14 was en ik piercings wilde. Eerst een neuspiercing, later een tongpiercing en toen een rook piercing. Tot op de dag van vandaag ben ik blij dat ik ze nooit genomen heb. Als je ze er eenmaal weer uit haalt blijf je het altijd zien, en mijn ouders waren er ook op tegen. Een rook piercing lijkt me nog steeds wel gaaf, maar wat ik tegenwoordig nog gaver vind is de triple forward helix: een piercing die je niet zo vaak ziet.

Nee, waarschijnlijk ga ik deze piercings niet nemen. Ja, ik vind het wel gaaf, en ik ben benieuwd naar wat jullie ervan vinden.

Dit is dus een triple foward helix. Een helix piercing is een piercing aan de bovenkant van je oor, wat meer naar achter (veel mensen hebben deze), en dit is dus de variant aan de voorkant. In drievoud. Ik kwam deze piercing op Tumblr tegen. Werkelijk heel Tumblr staat vol met dit soort foto’s, veel meiden vinden het gaaf. Ook staan er veel vreselijke foto’s op van piercings die niet goed zijn gezet. Brrr. Laat je een piercing zetten? Zoek dan een goede piercingshop op. Je wil natuurlijk geen risico’s lopen. Over het algemeen zijn de richtlijnen voor shops hier in Nederland een stuk beter dan in Amerika (veel van deze Tumblr meiden wonen daar), maar let alsnog goed op.

Goed :)

Wat vinden jullie ervan?

Zoals ik al zei vind ik het erg gaaf, maar ook erg pijnlijk. Ik vind het vooral leuk dat het zo’n subtiele piercing is, mits je er natuurlijk geen grote sieraden in draagt. Ik vind die knopjes zoals op de bovenste foto het leukst, of hele kleine bloemetjes. Op de foto hierboven zijn de piercings natuurlijk wat opvallender, ik vind dat zelf minder mooi, maar het kan natuurlijk wel. Het is maar net wat je mooi vindt!

 

Heb jij zelf ook een piercing? Wat vind je van piercings in het algemeen?
Ik ben benieuwd naar jullie meningen!