MeMeMe Correct & Perfect concealer kit

Concealer is een product wat ik lange tijd niet zo vaak heb gebruikt. Wat extra foundation onder m’n ogen werkte prima. Toch begon ik concealer een beetje te missen, en omdat mijn oude Catrice paletje op was besloot ik een nieuwe te kopen. Ik bestelde de MeMeMe Correct & Perfect concealer kit, een kit met zowel concealer als minerale poeder.

MeMeMe is een nog vrij onbekend merk in Nederland, voor zover ik weet wordt het alleen in de MissLipgloss webshop verkocht. Hier heb ik hem zelf dan ook gekocht. Naast deze kit heeft MeMeMe nog een heleboel andere producten, die ik er stuk voor stuk ontzettend goed uit vind zien. Ik had zo nog veel meer willen bestellen, maar voor nu was dit wel even voldoende.

Met deze kit heb je alles bij de hand om donkere kringen, puistjes en oneffenheden te verdoezelen. Ik vind het heel handig dat je met dit product alles bij de hand hebt, en dat voor een schappelijke prijs. Ik heb €8,95 betaald voor de kit. Voor twee producten vind ik dat niet duur. Natuurlijk zit er niet ontzettend veel product in (4,5 gram), maar echt heel duur vind ik het niet. Er zit ook nog eens een spiegeltje bij, erg handig voor onderweg. :-)

DSC04693DSC04694

Laat ik beginnen met de concealer, want daar ging het me in eerste instantie om. De concealer is lekker romig en is goed uit te smeren. De dekking is redelijk tot goed. Voor hardcore puistjes en hele rode vlekken is hij misschien niet zo ideaal, daarvoor raad ik je eerder een zeer dekkende vloeibare foundation aan. Maar de dekking is goed te noemen, de donkere kringen onder mijn ogen verdwijnen en andere rozerode vlekjes zijn na het aanbrengen niet meer te zien. De concealer is behoorlijk mat, en dat vind ik zeker een pluspunt. Ik heb de lichtste kleur (Nude) en deze is voor mij goed.

DSC04710

Concaler blijft het langst en het best zitten als je deze set met poeder, en daarvoor hebben we de minerale poeder die ook in deze kit zit. De poeder zit onderin het product, je moet het bovenste stukje met de concealer eraf draaien om erbij te kunnen. De losse poeder brengt het makkelijkste aan met een grote fluffy kwast, een kabuki kwast bijvoorbeeld. De poeder is heel fijn en heel licht en zacht. Echt een fijn product. Ook dit product dekt goed en het maakt m’n gezicht goed mat. Ik vind ‘m qua longlasting wel ietsje minder dan de Dream Matte poeder van Maybelline (die gebruik ik ook nog af en toe). Ik heb het idee dat ik er in de loop van de dag iets meer doorheen ga glimmen.

DSC04703 DSC04705

Een aanrader dus, deze Correct & Perfect kit van MeMeMe. Ik vind vooral de concealer erg goed! Deze kit is vooral geschikt voor meiden die medium tot goede dekking willen, die misschien veel op reis zijn (ik vind het echt een on-the-go product), en die van een egaal mat gezicht houden. Naast kleur Nude (die ik heb) is er nog een donkerdere kleur: Taupe. Ik denk niet dat deze kleur geschikt is voor echt donkere dames, dat is wel een nadeel.

De Correct & Perfect kit is te koop bij MissLipgloss en kost  €8,95. Denk eraan dat als je er eentje bestelt, dat er ook verzendkosten bij komen. ;-)

Gebruik jij een concealer voor je gezicht? Welke vind jij goed werken?