Ieder jaar gaan er weer hele massa’s mensen naar landen als Oostenrijk en Zwitserland om daar lekker te wintersporten. Ik ben zelf niet zo heel erg van de wintersport – ik heb een keer in m’n leven geskied en ik kon er niks aan – maar er zijn natuurlijk genoeg meiden (en jongens!) die het wél leuk vinden. Als je op wintersport gaat is het natuurlijk leuk om er zowel op de piste als tijdens het après-skiën leuk uit te zien. Ook skiën en snowboarden kan namelijk in een stijlvolle outfit!

Outfit
Het is verstandig om tijdens het uitzoeken van een ski-outfit niet enkel te letten op het trendy zijn. Een skipak moet ten slotte eerst en voornamelijk comfortabel zitten en ervoor zorgen dat je warm en droog blijft. Gelukkig is dit tegenwoordig bij de meeste outfits wel het geval. Pas echter eerst altijd een pak om uit te vinden of het pak je wel lekker zit. Een extra advies is om tijdens je wintersport goed te letten op je huidverzorging. Je huid wordt namelijk erg droog door het weer en de kleren die je draagt en het is dan ook belangrijk dat je deze goed verzorgd. Jackets van dons waren vorig jaar helemaal in en ook dit jaar zie je ze weer veelvuldig op de skipiste terugkomen. Ook skipakken van nylon, soft shell en met name Gore Tex doen het dit jaar erg goed.

Kleuren
De kleuren van je skipak zijn vanzelfsprekend belangrijk tijdens het wintersporten. Wist je trouwens dat après-ski in Oostenrijk en andere landen voornamelijk gewoon in de ski-kleding gebeurt? De meeste gaan direct vanaf de piste naar de kroeg zonder zich te verkleden. En ik geef ze geen ongelijk ;-) Felle kleuren zijn helemaal in op de skipiste. Vooral de trendkleuren blauw en groen zul je veelvuldig tegenkomen tijdens het skiën of snowboarden. Deze worden overigens vaak gecombineerd met andere kleuren. Het is ook opvallend dat veel outfits zijn uitgerust met een ruitvorm of blokken in kleur. Daarnaast is ook de bontkraag terug van weggeweest. Je outfit is het eerste waar mensen naar kijken op de skipiste, dus zorg in ieder geval dat je er trendy uitziet!

Gesponsorde post