Even een klein berichtje tussendoor, want ik kan op dit moment geen artikelen schrijven voor Pink Sensation. Waarom? Omdat ik een keelamandelen ontsteking heb…

Afgelopen zomer had ik een voorhoofdholte ontsteking, in november vorig jaar had ik de griep, en op dit moment is het weer prijs. Schiet niet op! En dat terwijl ik normaal gesproken hooguit 1x in het jaar ziek ben! Het begon met erge keelpijn, en daarna volgde koorts, met ook nog wat hoofdpijn erbij. Inmiddels doet mijn rechteroor ook zeer door de ontsteking. Great.

Gisteren ben ik naar de dokter geweest. Hij vertelde mij dat het na acht dagen over moet zijn en dat ik 3 tot 4 keer per dag 400 mg ibuprofen moet innemen. Antibiotica leek hem niet nodig, je kan daar natuurlijk ook weer allemaal bijwerkingen van krijgen. Als de koorts niet minder wordt of als ik mijn mond niet meer goed open kan doen moet ik weer langskomen. Ik hoop maar dat dit niet nodig is. Ik vroeg ook meteen of mijn keelamandelen er niet uit hoeven (horror lijkt me dat), maar dat hoeft gelukkig niet. Dat doen ze pas als je dit 5x per jaar hebt.

Ik baal er zo van. Ik kan niet stage lopen (ja, dat vind ik jammer), gisteren heb ik dansne moeten missen, ik weet nog niet zeker of ik a.s. zaterdag naar een verjaardag kan (of kan werken) en ik zou zondag naar de Huishoudbeurs gaan. Het is echt even afwachten!

Maar goed, ik had nog wel wat artikelen geschreven dus er zal nog wel wat online komen, maar mocht het dus even stil zijn op de site dan weten jullie hoe het komt! Ik kan misschien ook nog wel even een filmpje uploaden als jullie dat leuk vinden.

Hoe gaat het met jullie?