Exclusieve sieraden zijn altijd leuk, je draagt dan toch iets unieks wat je verder niet vaak ziet. Inmiddels weten we allemaal dat exclusieve sieraden niet duur hoeven te zijn, en dat je met een beetje zoeken en wat creativiteit een heel eind komt.

Als je zwemt in het geld dan is het natuurlijk een stukje makkelijker om exclusieve sieraden te vinden, en als je een rijke vent getroffen hebt, dan is hij met een beetje geluk wezen winkelen bij ‘Jason of Beverly Hills’, de juwelenleverancier voor de Amerikaanse jetset. De Amerikaanse sterren lopen de winkel in Los Angeles plat bij hem en wat zou het mooi zijn als Jennifer Lopez een ring uitzoekt en dat Jason moet zeggen: ‘sorry, die is net verkocht, kadootje voor een dame uit Nederland’.  Andere sterren die hij voorziet van sieraden en horloges zijn bijvoorbeeld Mariah Carey, Justin Bieber, Kate Perry en de voetballers Ashley Cole en Nigel de Jong.

Zijn sieraden kenmerken zich door een overdaad aan goud, diamanten en robijnen en ze zijn niet goedkoop. Hij maakte ook de Championship Rings voor de LA Lakers en de bracelet voor het World Series of Poker event ‘The Big One for ONE DROP’. Een bracelet is het hoogst haalbare als prijs in de pokerwereld en dat krijgt men naast de geldprijs. De winnaar van dit toernooi, Antonio Esfandiari, won $18,3 miljoen en deze speciale bracelet. Voor de bracelet is 160 gram goud en voor 35 karaat aan diamanten gebruikt. Er zijn ‘hand-picked round cut diamonds’ gebruikt waarbij de kaartsymbolen gemaakt zijn van zwarte diamanten en robijnen. De waarde is nooit bekend gemaakt, maar dat hij een modaal salaris heeft gekost is wel duidelijk. Esfandiari gaf hem trouwens binnen een minuut na het winnen ervan cadeau aan zijn vader.

Met een ring, oorbellen, ketting of armband uit de collectie van Jason of Beverly Hills, of Jason Arasheben zoals hij eigenlijk heet, weet je zeker dat iets exclusiefs hebt. Hij heeft geen online shop, maar je kan telefonisch je bestelling plaatsen. Als de financiële middelen  toch voor handen zijn kan je zijn zaak in Los Angeles bezoeken om speciaal voor jou een ontwerp te laten maken. Maar wellicht kan je zorgen dat je man gaat leren pokeren om ook zo’n immens bedrag te winnen in Las Vegas. Mocht je daar toch zijn: Jason of Beverly Hills heeft sinds kort ook een boetiek geopend in het Cosmopolitan Hotel & Casino waar zijn collectie te koop is.

Gesponsorde post