Header Catrice

Feit: Catrice is al jaren een van mijn favoriete make-upmerken. Vooral de nagellak is favoriet, ik blijf maar gave en mooie kleurtjes kopen. Voor al mijn mede Catrice fans heb ik goed nieuws, in maart komt het merk namelijk met maar liefst 47 nieuwe kleuren nagellak! Ik heb alle nieuwe kleurtjes op een rijtje gezet en laat ze dan ook graag alvast zien.

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers zijn voorzien van een high-gloss effect en een nieuw kwastje. Catrice belooft hiernaast ook nog eens perfecte dekking en lang houdende lakjes van goede kwaliteit. Dan is het nu tijd voor de nieuwe kleuren!


 

De nieuwe Ultimate Nail Lacquers (10ml) zijn verkrijgbaar in 40 kleuren en de Ultimate Nudes (10ml) zijn verkrijgbaar in 7 kleuren. De prijs van de lakken blijft ongewijzigd: voor € 2,99 heb je er eentje.

Deze nieuwe kleuren zijn vanaf maart 2013 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister en komen in het standaard assortiment.

Ik ben persoonlijk het meest fan van Pimp my Shrimp, Shopping Day At Bluemingdales, The GlamoureX Factor en I’m Dynamite. Grote kans dat ik deze ook ga kopen. Wat ik ook ontzettend leuk vind aan de Catrice lakken zijn de namen. Zeg nou zelf: die zijn toch geweldig? :-)

Welke kleuren vind jij het mooist?