Ik zit momenteel in een periode waarin ik steeds zin heb om hele ingewikkelde dingen op m’n nagels te maken. Nou ja, de nail of the day die ik jullie vandaag ga laten zien is ook weer niet héél ingewikkeld, maar ik was er toch nog best lang mee bezig. Ik heb hiervoor weer een zwarte nail-art striper gebruikt, dit keer in combinatie met rood.

Meestal zoek ik op internet naar ideetjes, maar dit heb ik toch echt zelf bedacht. Ik zal vast niet de enige zijn, want het is niet heel moeilijk, maar het vergt toch wel uiterste concentratie en een vaste hand. Gelukkig is het bij mij goed gegaan!

Ik heb de volgende nagellak gebruikt:

– Trind Nail Repair
– Maybelline Express Finish in kleur 40
– OPI Big Apple Red
– Etos nail-art striper
– Hema topcoat

Ik had niet verwacht dat ik dit zo’n leuke nail of the day zou vinden, maar ik heb dit maarliefst acht dagen gedragen! Een record voor mijn doen. Natuurlijk zag het er op de laatste dag niet meer zo mooi uit (lekker beschadigd), maar het was toch carnaval, en ik was toch piraat, dus ik vond dat het nog wel even kon, haha. ;-)

Wat vind je van deze NOTD? Gebruik je ook wel eens nail art stripers?