5 favoriete lipsticks

Na vier jaar beautybloggen en make-up testen heb ik wel zo’n beetje mijn favoriete lipsticks gevonden. Natuurlijk wisselt het nog wel eens, want de ene keer vind ik de ene lipstick fijner en dan weer de ander. Uiteraard koop ik ook geregeld wat nieuws erbij! Vandaag laat ik jullie mijn top 5 van favoriete lipsticks van dit moment zien.

Catrice Absolute Moisture lipstick: Gentle Beige

Laat ik beginnen bij de lipstick die ik het langste heb: de Catrice Absolute Moisture lipstick in 110 Gentle Beige. Dit is een lipstick uit de oude Catrice collectie (dus echt van twee/drie jaar geleden) en heb ik gekocht in de uitverkoop toen het merk ging vernieuwen. Het is voor mij de ideale nude kleur, en hij dekt erg goed. Ook maakt ‘ie m’n lippen niet droog en blijft hij goed zitten.

Pupa Milano Volume lipstick: Pink

Dit is ook weer een vrij neutrale kleur, maar daarom niet minder mooi en fijn. Ik heb het over de volume lipstick van Pupa Milano in Pink. Ik kreeg deze lipstick om te proberen in 2011 en sindsdien heb ik hem heel vaak gebruikt. De lipstick geeft voor mij een ‘my lips but better’ effect: heel natuurlijk, maar net ietsje mooier dan m’n eigen lippen. Hij voedt en dekt goed en geeft mijn lippen een subtiel glansje. Hier lees je mijn review van toen!

Gosh Velvet Touch lipstick: Shocking Coral

Dit is een lipstick die ik gewonnen heb met mijn Kruidvat filmpje van twee jaar geleden! Je kon toen een Gosh make-uppakket winnen door een make-up tutorial in videovorm op te sturen. Dat heb ik toen gedaan en ik zat bij de laatste drie! Deze lipstick zat er onder andere in, in een mooi koraalkleurtje. Ik vind de kleur zo leuk! Zoals te zien is heb ik hem al aardig veel gebruikt. Hij dekt ontzettend goed en ruikt lekker. Hij maakt m’n lippen af en toe wat droger, maar met een klein beetje Vaseline of lipgloss is dat zo verholpen.

Essence 50’s Girls Reloaded: I’m Sailing

Deze lipstick is helaas niet meer te koop, want hij zat in een limited edition van Essence in 2011. Ik heb hem in Duitsland gekocht. I’m Sailing is ook een koraal-achtige kleur, maar dan iets minder fel dan die van Gosh. Ik vind ‘m erg mooi en heb ‘m al vaak gebruikt. Hij is lekker romig en voelt goed aan op m’n lippen. Maar waarom ik hem vooral zo leuk vind is de kleur, hij is lekker neutraal maar je ziet toch dat je lipstick op hebt.

Kiko Sheer & Creamy lipstick duo: Rose & Whitening Azure

Misschien kennen jullie deze al! Ik kocht dit lipstick duo in Portugal afgelopen zomer. Ik schreef toen een  Kiko shoplog met daarin alles wat ik had gekocht. Dit lipstick duo heeft twee kleuren in roodtinten, de een is erg fel en opvallend, de ander is juist heel subtiel. Soms vind ik de felrode kleur iets te creamy (waardoor hij ook sneller uitloopt), maar verder werkt ‘ie prima. Hetzelfde geldt voor de subtiele tint. Er komt echt superveel pigment vanaf, echt een goed product.

Swatches

Catrice Absolute Moisture, Pupa Milano Volume, Gosh Velvet Touch, Essence, Kiko lipstick duo

Zoals je ziet zijn de lipstick allemaal erg verschillend van kleur. Toch is het merendeel best neutraal, en kan je het met veel dingen combineren. Qua finish zijn ze wel allemaal hetzelfde, ze zijn eigenlijk allemaal creamy. Dit vind ik ook altijd de fijnste lipsticks!

Dat waren mijn vijf favoriete lipsticks! Ik moet zeggen dat ik niet héél vaak lipstick draag, ik vergeet het vaak gewoon. Maar als ik er wel aan denk pak ik wel snel een van deze. Als ik er zo naar kijk realiseer ik me dat het vooral budget lipsticks zijn, ik heb ook wel duurdere lipsticks, maar die vind ik niet per se fijner dan deze.

Draag jij wel eens lipstick? Wat zijn jouw favorieten?