Het is weer (bijna) lente, en wat is er nou lekkerder dan in de lente met een mooi gezond kleurtje rond te lopen? Etos heeft sinds kort een nieuwe bronzing poeder in het assortiment, waarmee je je wangen een mooi gezond kleurtje kan geven. Ik heb ‘m geprobeerd en ga jullie er alles over vertellen!

Deze bronzing poeder van Etos ligt voor €4,99 in de winkel, dit vind ik best een schappelijke prijs. Het is niet écht budget (daarbij denk ik aan een bronzer van €3), maar echt duur is het nou ook weer niet. De bronzer zit in een rond doosje waar 10 gram product in zit. Het doosje ziet er strak en mooi uit. Het dekseltje is doorzichtig, waardoor je de bronzer zelf meteen goed kan zien. Dit vind ik erg handig.

Als we beter naar de bronzer zelf kijken zien we in totaal vijf verschillende tinten. Het patroontje vind ik erg leuk, lekker speels! In totaal zitten er dus vijf tinten in:

– Bruin met veel shimmer;
– Iets lichter bruin met weinig shimmer;
– Wit met veel shimmer;
– Zalmroze met weinig shimmer;
– Oudroze met weinig shimmer.

Er zit dus veel variatie in qua kleur, wat me op het eerste gezicht heel mooi lijkt bij elkaar.

Dit zijn de losse kleurtjes. Ik vind ze apart niet zo heel bijzonder, vooral de witte en roze kleurtjes zie je niet goed. De bruine kleuren zijn veel meer aanwezig en beter gepigmenteerd.

Dit is de kleur die je hebt als je met je kwast over alle kleuren tegelijk gaat, en het daarna aanbrengt op je gezicht. Dit ziet er beter uit qua pigmentatie! Ik vind de kleur heel mooi, echt een warme bruine tint. Ik ben blij dat de bronzer niet te oranje is, dat vind ik altijd zo zonde. Ik ken weinig mensen waarbij dat echt leuk staat. Van de shimmer zie je op deze swatch niet zoveel meer terug, hier en daar zie je wat glinsteringen maar het is niet extreem veel. Toch vind ik hem op mijn gezicht vrij shimmery! Gek is dat, ik dacht echt dat hij niet zo shimmery was naar aanleiding van de swatch. Ondanks de shimmer is ‘ie nog best natuurlijk. Er komt echt veel kleur vanaf! Conclusie: een vrij natuurlijke bronzer, voor een subtiele bruine kleur. Wat dat betreft maakt Etos de beloften wel waar.

Helaas ziet de bronzer er zo uit nadat je alle kleuren bij elkaar gebruikt hebt.. Dit deed ik met m’n vinger (om te swatchen), gelukkig ziet het er weer ‘normaal’ uit als je het met een kwast aanbrengt. :-)

Er komt dus aardig wat kleur van deze bronzer af, wat mij betreft is de pigmentatie prima in orde.  De poeder is goed uit te smeren en blijft goed zitten.  Ik kan eigenlijk geen minpunten ontdekken..

Bonus: dit is mijn daily look tegenwoordig! 

Eindoordeel: ik ben tevreden over deze bronzer. Hij doet z’n werk goed, maar enorm bijzonder is ‘ie nou ook weer niet. Gewoon een prima bronzer voor een redelijke prijs. Hij is niet heel opvallend en oranje maar juist heel natuurlijk. Ik denk dat dit veel meiden zal aanspreken (inclusief mijzelf) :-)

Deze bronzing poeder van Etos kost €5,99 en is te koop bij Etos. Ik zag dat hij laatst in de aanbieding was, dus zeker de moeite waard om even te kijken!