Lijkt kamperen je heel leuk en gezellig maar houd je meer van luxe? Dan weet ik zeker dat ‘glamping‘ iets voor je is. Heb je er al eens van gehoord? Ik heb pas een stuk erover gezien op tv, en het zag er werkelijk heel gaaf uit! Ik ben zelf zo iemand die niet zo van kamperen houdt, maar dit zou ik best eens willen doen.

Vacanceselect.nl is continue bezig met het verbeteren van bestaande producten en het ontwikkelen van nieuwe producten in de kampeerwereld. Zo bieden ze ook ‘glamping’ aan: kamperen met wat meer luxe. Ze hebben bijvoorbeeld de Lodgetent, de Lodgesuite en de Tendi Safaritent. Deze tenten zijn geen gewone tenten, maar zeer luxueus, ruim en ingericht. Ook beschikken deze tenten over een badkamer en toilet. Hoera! Niet meer met een wc-rol onder je arm naar de openbare toiletten, maar gewoon een eigen badkamer en toilet. Dat klinkt toch heel gaaf?

Naast deze tenten hebben ze ook stacaravans, dit zijn kleine huisjes, maar ook luxe en volledig ingericht. Een heel breed assortiment dus! Je hoeft tegenwoordig echt niet meer ‘standaard’ te kamperen, er zijn talloos veel mogelijkheden.

Heb jij wel eens gekampeerd? Lijkt ‘glamping’ jou wat, of juist niet?

Gesponsorde post