In de afgelopen jaren heb ik vaak de vraag gekregen of ik eens een room tour wil doen. Een filmpje door mijn slaapkamer dus, om te laten zien hoe die er uit ziet. Tot op de dag van vandaag is dat niet gebeurd. Ik twijfelde of ik m’n kamer aan de hele wereld wilde laten zien. Die twijfel is nu weg, want ik heb besloten om het niet te doen. Maar.. ik ben er best een beetje trots op, dus ik wil best wat dingen laten zien. Vandaag een sfeerimpressie van mijn slaapkamer dus! Kijk je mee?

Wat ik heel belangrijk vind aan een slaapkamer is dat je je er prettig in voelt. Mijn slaapkamer is heel belangrijk voor me, het is in eerste instantie een plek waar ik kan slapen, maar daarnaast maak ik me er ook iedere ochtend op, werk ik er aan school en ik schrijf er voor Pink Sensation. Eigenlijk is mijn slaapkamer dus méér dan alleen een slaapkamer.

Vier jaar geleden kreeg ik nieuw behang en een nieuwe vloer. Ik was toen 14, en was niet zo druk bezig met de inrichting. Ik koos voor een oranje vloer, in combinatie met een retro wit-met-oranje behang en turquoise behang. Dit vond ik toen erg leuk. Ik vind het nog steeds mooi, maar ik zou nu eerder kiezen voor wat rustigere kleuren, maar dat terzijde. Ik vind mijn slaapkamer nog steeds mooi en fijn en doe dan ook goed mijn best om alles netjes te houden. Daarnaast leef ik me graag uit met mooie accessoires.

Oké, tijd voor de foto’s! :-)

Kaarsjes in de vensterbank! Hier maak ik meestal ook foto’s voor Pink Sensation

Hier stond eerst mijn tv op, maar nu hebben we in de kamer naast mij een ‘chill’ kamer met tv, dus die van mij kon weg! Hij was toch heel klein. En op de achtergrond: Marilyn!

Mijn geliefde kaptafel

(nep) Bloemen!

Muurstickers! Ik heb een schuin plafond in mijn kamer, en dit is een heel klein muurtje van nog geen meter hoog

Bed <3 Kussentjes heb ik onlangs bij Xenos gekocht (behalve de blauwe)

Zelf samengestelde klok met Hollywood sterren

 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om wat dingen van mijn slaapkamer te zien! Ik heb hiernaast ook nog een vrij groot bureau met daarop mijn computer en site dingetjes, en natuurlijk een kledingkast met daarnaast twee smalle Ikea boekenkasten. Ook deze meubels zijn wit.

Laat me weten hoe jouw slaapkamer eruit ziet, en vertel ook wat je van de mijne vindt!